Divendres, 23 de setembre de 2011 | 16:14
Vostè es troba a: Inici > Política >

"CiU no vol diàleg, vol adhesions"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Martínez-Sampere demana al Govern que augmenti els seus ingressos
"CiU no vol diàleg, vol adhesions"
23/09/2011 13:07
9martinez-sampere-catalunyaradio
Rocío Martínez-Sampere, portaveu adjunta del PSC al Parlament i responsable de finances del partit, considera que CiU està poc predisposada a dialogar sobre els pressupostos pel 2012 i que "si haguéssim de fer una valoració, la situació de l’any 2011 és pitjor".
En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, la diputada del PSC ha dit: “Crec que és important que tots tinguem disposició al diàleg, però Convergència i Unió no vol diàleg, vol adhesions a una política que és la seva i que, des del nostre punt de vista, no és òptima ni per Catalunya, ni pels catalans, ni pel creixement econòmic i la lluita contra l’atur en aquest cas.”

Martínez-Sampere afirma que el govern no ha de retallar els ingressos, sinó augmentar-los. La portaveu del PSC diu que la Generalitat no redueix prou el dèficit i afegeix que si es calcula tota la suma d’impostos i la despesa: “de cada tres euros, un i mig no estan sustentats per impostos. Per tant, deixi’m dir-li que, si haguéssim de fer una valoració, la situació de l’any 2011 és pitjor”.

La portaveu econòmica dels socialistes catalans també ha assenyalat que l’executiu d’Artur Mas hauria d’aplicar el nou impost sobre el patrimoni
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1