Dissabte, 24 de setembre de 2011 | 14:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern presenta ‘in extremis' el seu pla de qualitat de l'aire

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Subvencionarà amb fins a 750 euros la compra de motocicletes elèctriques
El Govern presenta ‘in extremis' el seu pla de qualitat de l'aire
22/09/2011 20:48
Lluís Recoder presenta el pla de qualitat de l'aire
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha presentat aquest dijous el pla de millora de la qualitat de l'aire 2011-2015, que s'ha de lliurar a Brussel·les abans d'octubre, en el qual destaca l'aposta per la motocicleta elèctrica com a mesura per reduir la contaminació.
Durant la seva intervenció en la presentació del pla, ha recordat que impulsar polítiques ambientals és un dels compromisos que contempla el pla d'acció de l'Executiu català durant aquesta legislatura.

El pla, elaborat durant sis mesos en substitució de l'anterior del Govern tripartit, ha estat presentat aquest dijous, i el Govern central ha de lliurar-ho a la UE abans que finalitzi setembre per evitar les sancions plantejades per la superació dels límits de contaminació permesos.

Entre les mesures més cridaneres, la Generalitat pretén que el 70% de les motocicletes urbanes que es venguin a Catalunya en 2020 siguin elèctriques, pel que preveu ajudes de fins a 750 euros per a cadascun d'aquests vehicles.

Recoder, que ha assenyalat que la protecció del medi ambient "ha de ser un element de progrés i no un fre", ha subratllat que el Govern treballa concertadament amb empreses, ajuntaments i altres administracions, corporacions i entitats per millorar la qualitat ambiental de l'aire en benefici de la salut dels ciutadans.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1