Dissabte, 24 de setembre de 2011 | 14:15
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Telefónica et proposa un 'Viatge a l'interior de la cultura'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Visita de nit els racons desconeguts dels grans museus espanyols
Telefónica et proposa un 'Viatge a l'interior de la cultura'
23/09/2011 17:30
9visites-cultura-telefonica
L'empresa espanyola Telefònica t'ofereix, en col·laboració amb algunes de les principals institucions culturals espanyoles, un poc habitual viatge a l'interior de la cultura més poc coneguda de museus com el Prado o el Liceu.
"Viatge a l'interior de la Cultura" proposa visitar els espais habitualment tancats al públic del Museu Nacional del Prado, la Biblioteca Nacional d'Espanya, el Museu Nacional de Ciències Naturals, el Teatre Real a Madrid, el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau dels Arts a València i el Gran Teatre del Liceu a Barcelona.

Aquesta altra cara dels grans museus i institucions culturals espanyoles és la que vol mostrar l'empresa que presideix César Alierta. Es tracta de fer un pas més en la labor de mecenatge que la companyia realitza a Espanya, un mercat en el qual Telefónica es consolida com la marca que més impulsa l'àmbit cultural.

El projecte començarà a finals de setembre, i consisteix a oferir a gairebé 1.300 persones l'oportunitat de realitzar visites a les institucions associades, a la nit i fora de l'horari habitual d'obertura al públic.

Els visitants rebran una informació única i estaran acompanyats per especialistes del màxim nivell i capacitat divulgativa (directors, conservadors, comissaris, etc.) que els explicaran els aspectes més interessants i desconeguts de cadascuna d'aquestes entitats.

Per participar en les visites, cal entrar a la pàgina web www.telefonica.es/cultura i seguir les indicacions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1