Dissabte, 24 de setembre de 2011 | 14:32
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

TERRITORI GODÓ

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
TERRITORI GODÓ
Els miols d'Isidoro
23/09/2011 18:41
Mentre a Territori Godó tornen a sonar tambors d'ERO i baixada de sous, que tenen dels nervis al personal de la casa, el Grup s'ha ficat de ple en la campanya electoral defensant l'entente PP-CiU, però amb un ull posat en la nova executiva que el PSC ha de triar al seu congrés de Desembre. Després d'apostar obertament per la candidatura d'Àngel Ros, amb "la sensacional primícia" que va regalar a la seva audiència de 8-TV Josep Cuní, assumpte al que des d'aquí li hem donat canya per aquesta idea patrimonial que de la política catalana tenen "els godoistes", traient i posant noms en les llistes dels partits. Doncs bé, després d'aquest intent frustrat, els estimats col·legues han decidit canviar de tàctica i s'han tirat als braços del ressuscitat Pepe Zaragoza, nou cap de campanya de Carmen Chacón, per poder llançar a la fama, per ràdio, tele i premsa pròpies, al candidat favorit del de Molins, que no és altre que Pere Navarro, del qual aquest gat ja els va explicar detalls en una "celebrada gatada" que es va publicar aquesta mateixa setmana i que portava com a títol "La Festa de la Pineda". Recorden?. O sigui, que els d'Antich han descobert això tan gastat de la pluralitat, i també que Àngel Ros, com també va escriure el meu senyoret, era la "llebre" d'aquesta carrera, que aviat s'ha desfonat, ja que ja ha anunciant la seva disposició als pactes amb qui sigui. Aviat llegirem en el diari centenari ect. ect. la notícia de l'adveniment oficial de la figura de Miquel Iceta, l'altre gran candidat del conclave. Per concloure aquest cercle virtuós amb una altra conclusió que també s'ha escrit en aquestes humils pàgines digitals: El congrés sociata, com el convergent o el del partit que sigui, serà el que vulguin els seus militants i, en aquesta ocasió, hi haurà consens entre tots. Perquè, si no és així, per què se'n van a Madrid d'una sola tacada, Montilla, Zaragoza, Corbacho i Rangel, per posar quatre exemples molt significatius de l'anomenat aparell sociata? Per simular que giren cua o per reconduir els resultats electorals del 20 N?


Feliç cap de setmana per a tots, menys per als del Consell d'Administració de TVE que van votar contra la independència dels seus treballadors.


Miauuuuuuu….!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1