Dissabte, 24 de setembre de 2011 | 14:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Tiroteig prop del Papa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ferit de bala un guàrdia de seguretat
Tiroteig prop del Papa
Societat 24/09/2011 11:44
Un guàrdia de seguretat ha resultat ferit en un tiroteig en un control de seguretat proper a la localitat d'Erfurt, on Benet XVI oficia avui una missa. El succés no ha alterat l'agenda del Papa que ha continuat amb l'homilia. L'individu ha estat detingut, segons informa la cadena de televisió pública MDR.
tiroteocercadelpapa
Hores abans de l'inici de la missa s'ha produït l'incident amb trets en un control de seguretat. Segons la informació, un sospitosos ha disparat contra les forces de seguretat.

L'incident ha tingut lloc dues hores abans de l'inici de la missa. La situació s'ha anat normalitzant en el control de seguretat afectat, a pocs centenars de metres de la catedral.

Segons l'emissora, el sospitós ja està detingut i el seu habitatge ha sigut registrada. La televisió cita testimonis presencials. El carrer on va tenir ha tingut lloc l'incident, prop del monestir dels Agustins, està tancat per la policia.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1