vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
actes religiosos
Els regidors de l'Ajuntament de Barcelona han d'anar a la Missa de la Mercè?
51 %
49 %
94 vots
burkina fasso: sí, però sols si porten burka. o burkini de tre...
Dissabte, 24 de Setembre de 2011
Actualitat

Política

24/09/2011
13:39  h.
El ball de noms al PSC inquieta Dani Fernández 
L'home fort de Montilla entre els 25 diputats socialistes critica els anuncis de candidatura per liderar el PSC a les portes d'unes eleccions generals
Sense títol
Dani Fernández, que està considerat l'home fort de l'expresident José Montilla entre els 25 diputats socialistes, ha criticat avui els anuncis de candidatura per liderar el PSC, quan el partit està les portes d'unes difícils eleccions generals. El portaveu adjunt del PSOE al Congrés i membre de l'executiva del PSC participa aquest dissabte en unes jornades de reflexió de la federació socialista del Maresme del PSC.

Aquest, el debat de les idees i els continguts, és l'aspecte prioritari que, segons Fernández, hauria de marcar el procés precongressual del PSC. Lamenta, en canvi, que a les portes de les eleccions generals s'estiguin fent travesses sobre el futur lideratge del partit. Fernández també ha emplaçat a debatre en el pròxim congrés dels socialistes catalans l'articulació parlamentària entre PSOE i PSC.

"Ja tindrem temps de parlar d'equips humans i lideratges després del 20-N. Ara treballem amb l'objectiu que el PSC guanyi a Catalunya per impedir que la dreta espanyola torni a la Moncloa", ha indicat. En els últims dies han anunciat la intenció de liderar el PSC Àngel Ros, Joan Ignasi Elena i Miquel Iceta.
 
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida