L’Orquestra Jove de la Selva actua al Festival de Jazz de Girona

L’actuació, que es va fer al parc del Migdia de Girona, va tenir lloc ahir diumenge a les dotze del migdia 

L’Orquestra Jove de la Selva va actuar al Festival de Jazz de Girona, que va tenir lloc aquest diumenge, 18 de setembre, al parc del Migdia. En el transcurs d’aquest Festival es va poder comprovar que aquest estil de música ha arrelat i creix amb força a Catalunya. Totes les persones que van presenciar aquest festival van tenir l’oportunitat de comprovar-ho durant la jornada d’ahir.

L’Orquestra Jove va ser l’encarregada d’inaugurar la jornada dedicada a la música jazz. En el transcurs de la seva actuació, l’orquestra selvatana va oferir un repertori format per temes que van repassar diversos estils del jazz: des del clàssic dixieland fins a tendències més actuals com la música per a dibuixos animats manga passant per obres de fusió, bossa nova o jazz llatí. La secció de corda de l’Orquestra Jove va protagontizar l’actuació, que va ser digida per Antoni Miralpeix. El mateix director va ser l’encarregat d’explicar abans de l’inici de cada tema el seu origen i quina versió oferirien. El repertori estava format per una diversistat d’estils de música moderna, des del jazz passant pel rock i el pop. Així, a l’actuació hi havia representats autors clàssics del jazz com Oliver o Gillespie, els mítics Pastorius, i autors de bandes sonores de dibuixos animals actuals com Giacchino o Yoko Kanno.

S’inicia el nou curs amb compromisos importants

L’Orquestra Jove de la Selva ha iniciat el nou curs amb una estada de tres dies en cap de setmana amb quatre seccions (vent, corda, inicial i guitarres) i un total de 90 joves d’arreu de la comarca. Aquesta trobada té com a objectiu donar la benvinguda a ales noves incorporacions i retrobar-se després de l’aturada de l’estiu i començar a treballar el repertori per als propers concerts. Pel que fa a la programació prevista, l’Orquestra actuarà a Arbúcies el dia 23 de setembre i a Sant Hilari el dia 1 d’octubre.