RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
23/09/2011 11:06
Els Mossos també han imputat com a còmplice del mateix delicte al gerent del centre comercial
Sin título
Detinguts tres responsables de tres discoteques d'Heron City de Barcelona per robar l'electricitat
ACN
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres responsables de tres discoteques situades al centre d'oci nocturn Heron City de Barcelona per un delicte de frau del fluid elèctric, produït entre el 15 de gener del 2010 i el 29 de juliol del 2011. Els Mossos també han imputat com a còmplice del mateix delicte al gerent del mateix complex comercial. Les tres discoteques són Mil Pasos, Grande Liga i Pirai, que estan situades en aquest centre d'oci, i que funcionen amb una mateixa llicència a nom de l'empresa Carper Mil S.L. La companyia elèctrica havia desconnectat els fusibles de la instal·lació a començaments del 2010 per impagament de les discoteques.

Les actuacions es van iniciar a mitjans del mes de juliol passat, arran d'una informació facilitada pels Mossos d'Esquadra on es presumia una possible defraudació de fluid elèctric per part d'aquestes discoteques que tenen una capacitat de fins a 2.500 persones.

Arran d'aquesta informació es va acordar efectuar les corresponents inspeccions, i es van detectar diverses infraccions tècniques reflectides pels tècnics del districte i la Guàrdia Urbana, així com també el precinte de les instal·lacions elèctriques, després que la companyia desconnectés els equips al confirmar la presumpte defraudació.

La companyia elèctrica Endesa havia desconnectat els fusibles de la instal·lació a començaments del 2010 per impagament de les discoteques en el subministrament elèctric, però aquestes van tornar a connectar els equips fins al moment de la inspecció, fet que va suposar una defraudació aproximada d'uns 37.000 euros, segons la companyia.

Dos dels detinguts són els germans Maria Arlet P. A. i Pedro Axel P. A., de nacionalitat boliviana, gestors durant tot aquest temps de les discoteques Mil Pasos, Grande Liga i Pirai sota la llicència atorgada a l'empresa Carper Mil, SL. Des del passat juliol, aquestes persones han passat a ser també els administradors de l'empresa Carper Mil, SL, a través d'una altra empresa de gestió comercial, d'on els dos són administradors oficials.

L'altre detingut és Àngel M. P., administrador de l'empresa Carper Mil, SL propietària de la llicència administrativa per la qual funcionaven aquests tres locals, durant aquests anys fins al juliol del 2011. L'imputat en les diligències policials ha resultat ser Miguel S. O., gerent del centre comercial, coneixedor de la presumpta defraudació.

Les discoteques, juntament amb altres del mateix centre, van restar tancades durant quatre mesos el 2009 per un expedient sancionador del districte de Nou Barris arran de nombroses infraccions penals i administratives detectades pels Mossos d'Esquadra al llarg de tres anys i mig.

Després de la seva obertura a l'octubre del 2009, els mossos i la Guàrdia Urbana han efectuat diversos dispositius i inspeccions conjuntes per comprovar la seva evolució referent a la seguretat ciutadana, i s'han detectat novament algunes irregularitats que han conclòs amb el tancament durant sis mesos de la discoteca Canela i de la discoteca Catrachos.

Aquestes pertanyen a l'empresa Vaya Vaya, S.L. de la qual són administradors també els germans Pacheco, i l'obertura d'un altre expedient sancionador en curs a l'empresa Carper Mil, SL. propietària dels locals Mil Pasos, Grande Liga i Pirai, per diverses infraccions tècniques i de la seguretat ciutadana i les mateixes on s'ha descobert la defraudació de fluid elèctric.

Actualment, les tres discoteques continuen tancades al públic, ja que no s'ha restablert el subministrament elèctric atès que les seves instal·lacions elèctriques continuen amb el precinte de la Guàrdia Urbana, fins que la companyia elèctrica autoritzi una nova connexió i s'hagin complert tots els requisits legals en la nova instal·lació.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosfera
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | EconomiaDigital.cat | CulturaiOci.com | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS per Bab Soft
elDebat.cat