vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Salgado dèficit
La Generalitat ha de retallar més dèficit com demana Salgado?
10 %
90 %
108 vots
Rabí Madí consulting: sí, però sempre després de pagar als esp...
Dilluns, 26 de Setembre de 2011
Actualitat

Cultura

20/09/2011
15:42  h.
Punt i final a La Sagrada Família
La torre central, de 170 metres d'altura, "s'interioritzarà a l'skyline" de Barcelona d'aquí a set anys
Obres de la torre central de la Sagrada Família
La Sagrada Família ja té una possible data final i serà bastant més tard del que s'havia previst. L'any passat es parlar del 2020 i l'encara president delegat de la Sagrada Família, Joan Rigol, pronostica que les obres de la basílica es podrien acabar "si no hi ha res de nou" d'aquí a 15 o 17 anys, és a dir, a partir del 2026. Rigol ha puntualitzat també que el termini és un càlcul "subjectiu".

Rigol ha afegit que la torre central de la Sagrada Família "s'interioritzarà a l'skyline" de Barcelona d'aquí a set anys. El perfil del temple "no són les quatre torres", ha precisat, sinó que encara falta l'element central, de 170 metres d'alçada. Precisament per construir-lo es canviaran les grues, una de les quals, "creixerà" al mateix temps que es construeix la torre central del temple.

Entrades per internet

La Basílica potenciarà la venda d'entrades per Internet per evitar aglomeracions dins i fora del temple i repartir les visites durant tot el dia, evitant així les cues en hores punta i millorant la qualitat de vida de veïns. Segons ha explicat el director general, Xavier Miralles, l'objectiu és distribuir entre el 85 i el 90% d'entrades per Internet, però no abandonar la venda a taquilla.

Miralles ha obert la porta a la possibilitat de realitzar visites nocturnes i també ha mencionat un pla de millores per facilitar el recorregut als visitants i per reduir el nivell sonor de les visites, amb actuacions com millorar la senyalització i explicació de les visites guiades mitjançant auriculars.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida