Dilluns, 26 de setembre de 2011 | 15:51
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Antoni Plasència hauria dimitit per "desavinences" amb les retallades

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cop de porta a Boi Ruiz del director de Salut Pública de la Generalitat
Antoni Plasència hauria dimitit per "desavinences" amb les retallades
26/09/2011 11:09
9antoni-plasencia
El director de Salut Pública de la Generalitat, Antoni Plasència, ja va manifestar la seva voluntat de deixar el càrrec abans d'estiu per "desavinences" amb la política de retallades de la Conselleria de Salut del Govern, segons fonts sindicals.
La Conselleria de Salut de la Generalitat ha qualificat aquest diumenge com "un relleu totalment natural" la marxa d'Antoni Plasència al capdavant de la Direcció de Salut Pública del Govern ara que es reorganitzarà aquest àmbit en la pròpia Conselleria, ha informat un portaveu del departament, que ha assegurat que la marxa es produeix d'una forma correcta.

Amb la posada en marxa de l'Agència de Salut Pública de Catalunya divendres que ve 30 de setembre, el càrrec de Plasència desapareixerà de l'organigrama de la Conselleria i una altra persona passarà a liderar l'àmbit de la salut pública al capdavant de l'agència, els estatuts de la qual va aprovar el Govern a mitjans de juliol, com han assenyalat les mateixes fonts del departament.

Plasència va ser un home fort de l'anterior Govern, que ha estat àmpliament reconegut pel seu treball i especialment per la gestió del departament en la crisi de la Grip A.

Nomenat al febrer de 2004, Plasència (Barcelona, 1957), va entrar amb el repte de desplegar l'Agència de Salut Pública de Catalunya de la mà de la exconsellera Marina Geli, i que presentarà abans d'abandonar el seu càrrec.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1