Dilluns, 26 de setembre de 2011 | 15:49
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Carabasses de Laporta a Fuentes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha cancel·lat una entrevista malgrat haver-se compromès
Carabasses de Laporta a Fuentes
26/09/2011 10:23
9laporta-barça
L’expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha donat carabasses a Manel Fuentes i els oients d’El Matí de Catalunya Ràdio, després d’haver-se compromès a explicar les seves sensacions sobre l’Assemblea de socis, que ha decidit no retirar la demanda contra l’anterior junta.
Laporta ha al•legat “motius personals” per rebutjar concedir l’entrevista a la ràdio pública de Catalunya, en una breu trucada al programa, i s’ha compromès a ser entrevistat en un màxim de 72 hores.

L’expresident ha reconegut que la setmana passada va dinar amb Guardiola, Cruyff i altres persones, però li ha tret importància i ha assegurat que “és un costum” que repeteixen sovint.

Laporta tenia una bona oportunitat per rentar la seva imatge, després que el propi Guardiola sortís a defensar-lo públicament, assegurant que tant ell com la seva junta “estan patint molt i no s’ho mereixen”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1