Dilluns, 26 de setembre de 2011 | 15:49
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Rudy, al Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tornarà a la NBA si hi ha acord per iniciar la competició
Rudy, al Madrid
20/09/2011 18:08
9rudy-fernandez
El recentment proclamat campió d'Europa de bàsquet amb Espanya, Rudy Fernández, ha fitxat pel Real Madrid. Això si, si el 'lock out' finalitza i la NBA finalment pot disputar-se, l'ex del Joventut tornarà als Portland Trail Blazers.
El Madrid ha confirmat la incorporació de l'escorta internacional, encara que podria haver de desprendre's d'ell si la NBA i els jugadors desbloquegen el conflicte laboral que amenaça amb suspendre la temporada o una part d'ella.

A més d'aquesta temporada -o una part d'ella-, Rudy també ha signat amb el Madrid per a les tres temporades següents. Cobrarà 2,7 milions cadascuna d'elles, prop de 12 milions si compleix els quatre anys de contracte.

Fernández podria debutar en un partit gran, contra el Regal Barça, en la Supercopa. Precisament, amb la incorporació de Rudy el Madrid pretén igualar les forces amb el seu etern rival, que l'any passat li va guanyar la partida en les dues grans competicions espanyoles: la Copa i la Lliga ACB.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1