Dilluns, 26 de setembre de 2011 | 15:39
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

SELECCIÓ

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
SELECCIÓ
Andrés Madrid
26/09/2011 09:53
Qualsevol que hagi tingut un lloc de responsabilitat en una empresa sap que és fonamental envoltar-se d'un equip eficaç de directius. Cap líder té el do de la ubiqüitat i necessita encapçalar les diferents àrees de gestió amb persones qualificades.

D'ací a no res, els espanyols anirem a les urnes i tinc la sensació que tot es dirimeix entre els caps de sèrie sense que, pel sistema pervers que disposem, puguem fer gens per evitar que les llistes electorals es converteixin en una sort de dipòsit d'incompetents incapaços de prendre decisions coherents i adequades al mateix temps que vivim, l'únic mèrit de les quals serà l'adhesió al cap.

No fa falta donar noms perquè, en la ment de tots, estan personatges de talla ínfima i escàs caletre que han ocupat llocs de responsabilitat en els últims temps per raó de quota o altres factors aliens a la capacitat requerida.

És un risc que correm en aquesta democràcia imperfecta que requereix una revisió de calat per evitar situacions com les viscudes.

Com deia un dels nostres grans empresaris, ja desaparegut, "el que s'envolta de tocacollons, acaba tocacollons".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1