Dimarts, 27 de setembre de 2011 | 15:56
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Bona sintonia" en la primera reunió d'ERC i SI

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Negocien una candidatura conjunta pel 20N
"Bona sintonia" en la primera reunió d'ERC i SI
26/09/2011 20:27
9Alfred Bosch i Uriel Bertran
EuropaPress.- ERC i SI han celebrat aquest dilluns la primera reunió per negociar una candidatura conjunta a les eleccions generals, una trobada amb "bona sintonia" per tractar d'arribar un acord abans del 7 d'octubre, quan finalitza el termini per presentar coalicions.
Fonts de SI consultades per Europa Press han revelat que la reunió ha estat "un primer intercanvi d'impressions que ha anat bé", per la qual cosa s'ha decidit celebrar una segona trobada en els propers dies per abordar qüestions programàtiques.

"La música sona bé, però ara falta posar la lletra", han sentenciat les mateixes fonts, que han assegurat que fins que no es tanqui un acord sobre el programa electoral no s'abordarà la negociació sobre els llocs en les llistes.

Tots dos partits han estat d'acord a incloure a Reagrupament en una hipotètica aliança, mentre que han descartat fer el mateix amb DC i la CUP, que han renunciat a formar part d'una candidatura de consens.

Per la seva banda, ERC ha declinat valorar la trobada emparant-se en què la "discreció" sobre els contactes és fonamental perquè la negociació arribi a bon port.

L'equip negociador d'ERC estava format per la nova secretària general, Marta Rovira, el candidat a les generals, Alfred Bosch, el sotssecretari de Coordinació Institucional, Lluís Salvadó, i el sotssecretari de Coordinació Interna, Eduard López.

Per part de SI han assistit a la reunió el secretari general del partit, Uriel Bertran, el diputat en el Parlament Alfons López Tena, i la secretària de formació i atenció a la militància, Núria Cadenes.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1