Dimarts, 27 de setembre de 2011 | 15:48
Vostè es troba a: Inici > Política >

Aguirre: la "democràcia directa" dels indignats "pot amagar un cop d'estat"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els diu "pendenciers" i "camorristes"
Aguirre: la "democràcia directa" dels indignats "pot amagar un cop d'estat"
27/09/2011 10:45
9aguirre-europapress
Nou excés verbal de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. Si fa pocs dies era sobre el model educatiu, ara els toca als indignats, als que titlla de "busca-raons" i "camorristes".
Aguirre va participar en la presentació del llibre de Pedro J. Ramírez, i va realitzar un paral·lelisme entre l'actual moviment del 15-M i la França de 1793. Els principis de democràcia directa, va advertir, "poden amagar un cop d'estat", com a la França revolucionària.

Aguirre aposta per millorar l'actual sistema democràtic a partir del que ja existeix, perquè no hi ha "dreceres revolucionàries" i "la manifestació, la presa del carrer i la mà alçada" solen acabar amb la imposició de la "voluntat d'uns pocs manipuladors sense escrúpols".

"També els indignats es consideren autoritzats per dir qui és el poble i neguen legitimitat als representants" democràtics, va subratllar la presidenta madrilenya comparant la seva actitud amb la dels jacobins en 1793.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1