Dimarts, 27 de setembre de 2011 | 15:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Alonso: "No estar en el podi és el que més em decepciona"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vettel s'imposa al GP de Singapur
Alonso: "No estar en el podi és el que més em decepciona"
Esports 25/09/2011 17:58
Ningú pot amb Red Bull i molt menys amb Sebastian Vettel. El vigent campió del món, que s'ha quedat a un pas de renovar el seu títol mundial, ha dominat amb insultant superioritat el Gran Premi de Singapur i s'ha permès el luxe d'humiliar als seus rivals en dues ocasions, després de la sortida del 'safety-car' per un accident. Alonso ha estat quart.
singapurgp
Alonso (Ferrari) s'ha mostrat "decebut" per no entrar en el podi del Gran Premi de Singapur després de finalitzar quart per culpa, ha dit, de la "velocitat", el "Safety Car" i "els doblegats" que han fet que el pilot australià Mark Webber (Red Bull) li llevés el tercer lloc en el qual s'ha mantingut durant part de la carrera.

"No estar en el podi és el que més em decep, sempre és bonic estar a dalt amb el xampany. No ha pogut ser per diverses raons, la fonamental per la velocitat, després pel 'Safety Car' amb el qual Webber m'ha reduit la distància i després pels doblegats que són difícils d'avançar en un circuit urbà, i cal estar atent", ha explicat Alonso en finalitzar la carrera.

El pilot asturià ha destacat la bona sortida i els posteriors problemes amb els pneumàtics. "La sortida ha sigut molt bona, una altra vegada recuperem alguna posició i he estat a prop d'avançar a Button. Després hem tingut més degradació de pneumàtics al principi i anàvem més lents i sabíem que tard o d'hora ens avançarien, sol passar en totes les carreres", ha afirmat.

Finalment, ha aclarit que tant l'equip com ell han de millorar en el futur. "La quarta posició és el que podia ser avui encara que podria haver estat cinquè, que és el que vaig fer en la crono així que cal millorar", ha conclòs en relació al fet que es va veure afavorit per l'incident entre Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) i el brasiler Felipe Massa (Ferrari).

Aclaparant domini de Vettel.

El triomf ha estat per Sebastian Vettel, que ha liderat la prova des de la primera corba i no ho ha deixat fins al final. El seu domini ha estat absolut, com ho demostra el fet que avantatjava en més de 20 segons a Jenson Button, segon, quan Michael Schumacher ha fet volar el seu Mercedes i l'ha estavellat contra les proteccions. El 'safety car' ha fet la seva aparició i tots els pilots han tornat a reunir-se, però això no li ha importat al campió.

Quan la carrera s'ha reanudat, l'alemany ha tornat a estrènyer al màxim i ha obert una altra vegada el mateix buit amb el qual havia arribat a l'equador de la carrera, sobre Button i Webber, tercer. Vettel s'ha dedicat a cobrir la seva posició en les parades en boxes i ha començat les ultimes voltes amb una insultant avantatge de més de 12 segons. Si unim l'avantatge que va arribar a tenir en la segona meitat de carrera a la qual tenia abans que el cotxe de seguretat entrés en pista, el pilot de Red Bull treia gairebé mig circuit d'avantatge al seu màxim rival.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1