Dimarts, 27 de setembre de 2011 | 15:50
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Michael Laudrup deixa el Mallorca

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cau el primer entrenador de primera
Michael Laudrup deixa el Mallorca
27/09/2011 12:38
Michael Laudrup
La victòria d'aquest cap de setmana davant la Reial Societat no ha calmat les aigües a Mallorca, on Michael Laudrup ha presentat aquest dimarts la seva dimissió a conseqüència de les seves desavinences amb el director esportiu del club i màxim accionista, Lorenzo Serra Ferrer.
El consell d'administració del Mallorca es va reunir aquesta passada nit per destituir al segon entrenador de l'equip, que es va destapar amb unes declaracions a una televisió danesa en les quals assegurava que Serra Ferrer és una mala persona.

Els membres del consell d'administració no van poder transmetre la notícia a Laudrup i el seu segon aquesta nit, per la qual cosa s'han desplaçat a primera hora al camp d'entrenament del Mallorca per parlar en persona amb tots dos i explicar a Laudrup que la destitució de la seva mà dreta no significava la seva marxa.

Després de mantenir una reunió sense arribar a cap acord, Michael Laudrup ha convocat una roda de premsa en la qual ha anunciat la seva dimissió i ha mostrat la seva frustració per la situació viscuda.

A més, el danès ha assenyalat que no va arribar a Mallorca a guanyar diners, per la qual cosa no ha volgut esperar al fet que li destituïssin per cobrar el contracte íntegre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1