dimecres, 28 de setembre de 2011

actualitat

Notícies

27.09.2011 · Actes Culturals

El veïnat del Cros celebra la seva Festa Major

El veïnat de Sant Miquel del Cros celebrarà aquest cap de setmana la seva tradicional Festa Major, amb un intens i frenètic programa d’activitats, que s’iniciarà el divendres 30 de setembre i es prolongarà fins el diumenge 2 d’octubre.

La plaça central del veïnat esdevindrà el punt neuràlgic de la festa, que arrencarà divendres a 2/4 de 10 amb la lectura del pregó per part dels nens i nenes del barri, acte previ a la traca i una batucada a càrrec del grup Luta Sem Pausa. La primera nit de gresca comptarà també amb discoteca mòbil, dinamitzada amb una actuació de drag queens.

Durant el cap de setmana es succeiran un gran nombre d’activitats, amb torneigs de petanca i dòmino, concursos, gimcanes i activitats lúdiques per a grans i petits.

Una de les propostes més interessants serà el concurs de disfresses de la dècada dels 60,70 i 80 que es durà a terme el dissabte a la tarda; a més de les exhibicions i competicions de quads i bicicross que es celebraran als terrenys de l’INCASOL, o la botifarrada popular del diumenge. El diables d’Argentona seran els encarregats de posar punt i final amb el seu espectacle de foc, petards i fum a les festes del Cros.

L’Ajuntament d’Argentona vol  agrair la tasca i empenta de la Comissió de festes del veïnat i l’Oficina del Pla de Barri, així com el suport d’establiments, comerços i voluntaris que fan possible l’organització de les activitats. 

Al document adjunt i que pots consultar també clicant aquí trobaràs la programació completa de la Festa Major de Sant Miquel del Cros.

la Sala banner
banner abonaments
correllengua
argentonaentitats.cat
cap de creus
FACEBOOK
BANNER TWITTER
Esports
L'Ajuntament a les Xarxes Socials
registre HPO
Escola Esportiva
mapapatrimonicultural
ELECCIONS
Premi Burriac
Maresme.cat
Horaris autobús
Calendari fiscal 2011
Registre d'Interessos
Inscripció al Registre Ciutadà
Policia Local d'Argentona
Tauler d'Edictes
Perfil del Contractant
Plans municipals
Oferta Pública
Ràdio Argentona
web jove
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Costa de Barcelona-Maresme
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?