Dimecres, 28 de setembre de 2011 | 15:14
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Als jugadors del Barça els pesa la samarreta

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Poden arribar a guanyar 300 grams al descans
Als jugadors del Barça els pesa la samarreta
26/09/2011 12:14
cescmessi
La nova samarreta del Barça que Nike ha dissenyat per a aquesta temporada té un defecte, que la marca ja està treballant per solucionar. Segons el diari El País, les samarretes dels jugadors poden arribar a guanyar 300 grams de pes en el descans.
Els jugadors del Barça van començar a notar el sobrepès de la seva vestimenta a l'estiu, en la gira per Amèrica del Nord. Llavors van pensar que potser es tractava de l'alta humitat que van sofrir a Estats Units, amb temperatures per sobre de 40 graus. Però a la volta de la gira s'han topat amb que el problema persisteix.

Segons la informació que publica El País, la samarreta pesa 200 grams, però la retenció de la suor pot fer que arribi el mig quilo al descans, un augment important de pes perceptible pels jugadors, que no han alçat la veu en públic coneixedors de l'important contracte que té el seu club signat amb Nike, i que la marca ja està treballant per solucionar-ho. En aquest sentit, la solució podria arribar en els propers partits.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1