Dimecres, 28 de setembre de 2011 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Les empresàries premien a La Sexta Noticias

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per impulsar la imatge de la dona professional
Les empresàries premien a La Sexta Noticias
21/09/2011 14:16
Helena Resano, Mamin Mendizábal, Cristina Villanueva i Cristina Saavedra.
La Sexta Noticias ha estat premiada per la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries (Fedepe) per afavorir i impulsar el paper de la dona en l'àmbit laboral, promovent la igualtat, segons ha assenyalat la cadena, que els seus informatius estan presentats per quatre dones.
Mentre, la directora general d'Ing Direct, Carina Szpilka, ha estat nomenada Dona Directiva de l'any, el Premi a la Dona Empresària ha recaigut en la presidenta de Carla Bulgària Roses Beauty, Carla Royo-Villanova, i com a Dona Professional ha estat guardonada la fundadora i presidenta del Banc Mundial de la Dona a Espanya, Inger Berggren Garnacho.

A més, l'entitat premiada per la seva Política d'empresa a favor de la Dona ha estat aquest any el Banco Popular. Aquests guardons reconeixen a aquelles dones que han destacat professionalment en el seu acompliment laboral, directiu i empresarial, així com a les empreses, entitats i mitjans de comunicació que hagin afavorit i impulsat el paper de la dona en l'àmbit laboral.

Durant el desdejuni informatiu amb els premiats, que ha tingut lloc aquest dimarts a Madrid, la presidenta de Fedepe, Ana Bujaldón, ha destacat que aquests premis "volen servir com a impuls i alè en la lluita de les dones per fer-se un buit al món de l'empresa" i ha considerat "crucial" reforçar el paper de la dona en el sistema financer, en el qual continuen sent una minoria. A més, ha apostat per lluitar per la designació de més dones en llocs de responsabilitat i lideratge en la societat actual.

L'acte de lliurament de Premis se celebrarà a Madrid, el proper dia 6 d'octubre, en el Consell Superior d'Investigacions Científiques, amb l'assistència de personalitats del món polític, empresarial i social, com en edicions anteriors.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1