Dimecres, 28 de setembre de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Accident de trànsit de Bojan i José Ángel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els espanyols de la Roma resulten il·lesos
Accident de trànsit de Bojan i José Ángel
28/09/2011 13:31
Bojan i José Ángel accidenti
Bojan Krkic i José Ángel, futbolistes espanyols de la Roma, han sofert aquest dimarts un accident de trànsit quan tornaven d'entrenar; encara que no han sofert dany i tot ha quedat en una anècdota que el lateral asturià s'ha encarregat de difondre per Twitter.
L'accident es va produir aquest dimarts, a la sortida de l'entrenament de la Roma, quan tots dos futbolistes es desplaçaven en el cotxe de José Ángel, que era conduït per la núvia d'aquest.

El vehicle va impactar amb un altre conduït per una jove que es va saltar una senyal per cedir el pas. Després d'abandonar els cotxes, es va produir una discussió entre els implicats. La jove italiana, bastant nerviosa, va cridar en diverses ocasions al lateral asturià que callés i Bojan li va demanar explicacions.

Finalment, un Guàrdia Urbà es va apropar fins al lloc de l'incident i tot es va resoldre de manera pacífica, sense que s'hagués de lamentar ferits, més enllà de la gratada en la part davantera del cotxe de José Ángel.

Foto: @joseangel3cote
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1