Vostè està aquí: Inici > Què Oferim > Menjadors Escolars > Cuina

Servei de Cuina

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica que ens permet crear un camí perquè els nostres infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, un camí on experimentar amb textures, olors, colors i gustos diferents, on poder provar-ho tot i alimentar-nos seguint la pauta meditarrània tan nostra. Aquest és l'objectiu que perseguim quan fem els nostres menús.

incorporar al nostre projecte pedagògic les cuines ha estat una aposta molt important per al funcionament i organització de 7 i TRIA i en aquest moment més de 10.000 alumnes gaudeixen cada dia d'aquest projecte integral d'educació.

Objectius:


  • Proporcionar un menú adequat tant des del punt de vista nutricional com sensorial.
  • Seguir les pautes d'una alimentació sana i equilibrada, assegurant la introducció d'hortalisses i fruites variades i de temporada.
  • Vetllar per la qualitat del producte, gestionant les compres a nivell sostenible i orientant-les cap a l'alimentació ecològica i natural, prioritzant productes gestionats pels col·lectius menys afavorits.
  • Assegurar unes pautes higienicosanitàries, mitjaçant l'elaboració d'uns manuals de plans preventius propis (APPCC) i creant-ne sistemes de valoració

Desenvolupament del servei de cuina:


El departament de cuina de 7 i TRIA ha buscat un funcionament on donar resposta a totes es demandes dels infants, pares i escola relacionades amb els menús i l'organització dle menjador escolar.

Com ho fem?


cuina

cuina4

servei_integral