Redacció osona.com | Actualitzat el 27/09/2011 a les 17:29h

Un cavall que pinta, toca el piano i balla

En Napoleon no deixa de sorprendre’ns.

En Napoleon, amb el piano. Foto: Sercam Shows

Santi Serra, de Roda de Ter, presenta aquest cap de setmana el darrer espectacle de Sercam Shows a l’Equus de Girona. Ho farà acompanyat de Napoleon, el cavall pintor, que no només mostrarà les seves habilitats artístiques amb el pinzell, sinó que en aquesta ocasió el públic també podrà gaudir de les seves habilitats musicals. El cavall tocarà un piano i ballarà amb la seva música. El muntatge porta per nom “Natura Abstracta”.

En el seu darrer espectacle “Ments Unides”, Santi Serra ja manifestava al seu domini amb els cavalls i la doma Sercam. Ara, però, va més enllà i incorpora una nova faceta artística. Música en directe, danses sobre un piano i pintura converteixen Napoleon i els seus companys en veritables artistes.

“Natura Abstracta” és un muntatge de doma Sercam on es mostra l’harmonia i l’equilibri entre l’home i l’animal, el moviment dels cavalls de pura raça en llibertat o el respecte de l’animal pel seu cuidador. Es podrà veure el 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre a les 18:30 h al Palau de Fires de Girona dins el marc de l’Equus 2011.

Navega per les etiquetes

artdomaNapoleon

COMENTARIS

+7
-0
oita
Anònim, 27/09/2011 a les 18:36
oita, ja sap fer més que la majoria de polítics de la comarca (i més enllà)
+1
-0
Crazy Horse
Ecus, 27/09/2011 a les 22:17
El de casa em fa el llit i em treu el retalplats. Ara li estic ensenyant a passar l'aspiradora. Sé que li agrada i no ho fa per obligació, vaja per guanyar-se les garrofes, perquè xiula tot feinejant.
+2
-3
raru raru
Anònim, 27/09/2011 a les 23:48
Es tan bó que es raru que no diguin que també es del barsa...com son tan perfectes.
+2
-0
Felicitats!!
Ramon P, 28/09/2011 a les 17:56
Felicitats Santi per l'estrena del nou espectacle, el que he vist d'ells (dels Sercam i els cavalls), és que juguen tot fent l'espectacle.
És divertit veure com alguns dels cavalls li fan trapelleries al Santi en els assajos, i com tenen les seves personalitats. (I com competeixen per ser el centre d'atenció als espectacles).
És curiós, però si puc comparar-lo d'alguna manera, no diria que siguin esclaus del Santi, si no més aviat els seus companys de joc.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimecres
8°C  29°C
dijous
8°C  29°C
divendres
13°C  27°C
Enquesta
Com hem d’encarar les retallades sanitàries?
      Vots emesos: 14
Edicions locals
canalspt

Festa major de Sant Pere de Torelló

 
Vídeos de la baixada de carretons (a sobre) i les carretilles, el pregó, a càrrec de l'AFA Santperenca, i l'espectacle de Reugenio (a dins de la notícia).

Galeria de fotos (Lluís Verdaguer)

Arxiu històric
Humor
Vés a: El circ de la Pilarín

El circ de la Pilarín

Nova entrega d'humor (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: