Dijous, 29 de setembre de 2011 | 14:52
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Molt fàcil per al Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Vila-real es complica la vida a Itàlia
Molt fàcil per al Madrid
27/09/2011 22:45
9Cristià Ronaldo celebra el gol
Redacció.- El Madrid continua amb pas ferm la seva marxa a la Champions, després de derrotar a un jove i inexpert Ajax per 3-0 amb gols de Kaka, Cristiano i Benzema. En canvi, el Vila-real es complica la seva trajectòria després de tornar a caure, aquesta vegada davant l'Udinese, per 2-0.
El Madrid s'ha imposat a l'Ajax d'Amsterdam gràcies a la seva impressionant pegada i a la velocitat amb la qual pot organitzar els contraatacs. Així van arribar els tres gols blancs, amb precises transicions que portaven la pilota d'un àrea a l'altra en menys de 10 segons i que van provocar molts dubtes en el seu jove i inexpert rival.

Espectacular ha estat el primer gol, obra de Cristiano, en el qual fins a cinc jugadors han combinat al primer toc sense que la defensa pogués fer gens per parar-los. Kaka i Benzema han signat els altres dos gols d'un partit avorrit, en el qual els blancs han cedit el control de la pilota als holandesos per poder sortir a la contra. Una cosa criticable per tot un Madrid, i més jugant en el Bernabeu, però que per a Mourinho només té una explicació: victòria.

En el mateix grup, l'Olimpique de Lió ha derrotat a casa per 2-0 al Dinamo de Zagreb.

L'altre representant espanyol que jugava aquest dimarts, el Vila-real, va caure derrotat a Itàlia i es complica molt les seves opcions de classificació, amb zero punts en dos partits. Dos gols  gairebé seguits d'Hamsik i Cavani (de penal) van sentenciar el partit abans del minut 20.

Garrido va apostar per l'atac, donant entrada a Camuñás a la mitja hora, però el gol no va arribar i els valencians hauran d'imposar-se al City si volen disposar d'alguna possibilitat en el grup de la mort.

En l'altre partit de la jornada dins d'aquest grup, el Bayern de Munich, amb un fantàstic Mario Gómez, es va imposar al Manchester City de Silva. L'hispano-germà Mario Gómez va marcar els dos gols en aprofitar dos aturades poc precises del porter rival.

De la resta de partits, destacar el sorprenent empat del Manchester United a Old Traffor davant el Basilea, que va remuntar un 2-0 amb tres gols dels Frei, dos jugadors que comparteixen nom però no família, per donar la volta al marcador. Ashly Young en el descompte va tancar el marcador, que hi havia obert Wellbeck amb dos gols en un minut.

Resultats de la jornada:

Nàpols – Vila-real 2-0
Bayern Munic - Manchester City 2-0
CSKA Moscou - Inter Milà 2-3
Trabzonspor – Lille 1-1
Otelul Galati – Benfica 0-1
Manchester O. - Basilea 3-3
O. Lió - Dinamo Zagreb 2-0
R. Madrid – Ajax 3-0
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1