Inici Seccions  Esquí  Activitats
Activitats Esquí

Bloc d'activitats de la Secció d'Esquí de l'A.E.Talaia.



ESQUÍ - SORTIDA D'ESQUÍ DE MUNTANYA - 02/04/2011
Balandrau Dissabte 2 d'abril
SORTIDA D’ESQUÍ DE MUNTANYA AL BALANDRAU
Organitza: Secció d’Esquí
 
ESQUÍ - SORTIDA D'ESQUÍ DE MUNTANYA - 27/03/2011
Esquí de Muntanya Data i lloc a determinar
SORTIDA D’ESQUÍ DE MUNTANYA
Organitza: Secció d’Esquí
 
ESQUÍ - SORTIDA D'ESQUÍ DE MUNTANYA - 13/02/2011
Pic de l'OrriEl proper diumenge dia 13 de febrer està previst fer la primera sortida d'esquí de muntanya de la temporada. La idea és anar a l'estació d'esquí de Portainé i pujar al Pic de l'Orri (intentant pujar el màxim possible fora de les pistes). El desnivell acumulat és d'uns 500 - 600 m. Els interessats contacteu amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
 
Sortides d'esquí alpí any 2011

La secció d’esquí de la A.E.Talaia organitzarà aquesta propera temporada DUES sortides d’esquí alpí. La primera serà el dilluns 17 de gener, Sant Antoni Abat, festa local a VNG i la segona sortida serà el dissabte 5 de febrer. La primera sortida serà a l’estació d’Eyne-Cambre d’Aze (Cerdanya Francesa) i la segona encara estar per concretar. Els viatges els farem amb autocar (cinquanta persones) i en el preu anirà inclòs el viatge i forfet. També hi haurà servei de lloguer de material en cas de necessitar-ho.

 

 

 
ESQUÍ - 22 i 23/05/2010
MulleresDissabte 22/Diumenge 23
SORTIDA AL TUC DE MULLERES.
Organitza: Secció d’Esquí
 
ESQUÍ - MUNTANYA - Sortida 10 i 11/04/2010

Dissabte 10/Diumenge 11
TUC DE BACIVER (Val d’Aran)
Organitza: Secció d’Esquí

Llegiu-ne més...
 
ESQUÍ - MUNTANYA - Sortida 20 i 21 /02/2010

Tuc de BaciverLa sortida programada pel mes de febrer al Tuc de Baciver (Vall d'Aran) serà de cap de setmana i això vol dir que s'ha de reservar lloc per dormir. Per tant és necessari saber el més aviat possible tots els interessats per així fer una primera reserva de places. A última hora s'acabarà de concretar però primer necessitem tenir lloc, per no trobar-nos sense plaça al refugi.

Llegiu-ne més...
 
Canvi de dates de les sortides d'esquí de muntanya

Com molts sabeu la darrera sortida d'esquí de muntanya (al Casamanya, Andorra) es va haver d'anul.lar a última hora perquè la carretera estava tallada i no s'hi podia arribar. Us proposo fer-la el dia 6 de febrer, sempre que el temps i la neu ens ho permetin.


Recordeu que aquest mes de febrer la sortida prevista és al Tuc de Baciver (Vall d'Aran) i s'hi anirà el cap de setmana 20 i 21 de febrer.


La data de la sortida proposada pel mes de març a Lo Corrunco de Durro, era el cap de setmana del 13 i 14 de març. Jo no estic aquell cap de setmana i com que fins ara no hi ha ningú més organitzant les sortides, proposo canviar la data als dies 20 i 21 de març.


Durant el mes de febrer haurem de fer la reunió anual de la secció, ja us enviaré la convocatòria.

Carles

 
ESQUÍ - Sortida 16/01/2010
Cim del Casamanya

Dissabte 16

Cassamanya (2.752 m) (Andorra)

Organitza: Secció d'Esquí

Llegiu-ne més...
 
Puigllançada 2.409 m 10/01/10

Desafiant l'intens fred pronosticat, 7 talaiencs hem decidit començar la temporada d'esquí de muntanya. De fet, fred només n'ha fet al baixar i el vent no ha bufat amb gaire força (durant la pujada feia calor). Dia magnífic, grans vistes, però poca neu (estava molt ventat).

Podeu veure'n les fotos clicant aquí.

 
ESQUÍ - Sortida 10/01/2010

* Nova data: 10/01/2010

PUIGLLANÇADA (La Molina)
Organitza: Secció d’Esquí

Llegiu-ne més...
 
ESQUÍ - Sortida 20/12/20090

* Sortida aplaçada al gener per falta de neu
PUIGLLANÇADA (La Molina)
Organitza: Secció d’Esquí

Llegiu-ne més...
 
ESQUÍ - Sortida 12/12/2009

Dissabte 12
PUIGLLANÇADA (La Molina)
Organitza: Secció d’Esquí

* Aplaçada al dia 20 per manca de neu

Llegiu-ne més...
 
Programació Seccio d'Esquí temporada 2009-2010

El passat dijous dia 19 de novembre ens vàrem reunir alguns socis de la secció, per programar la propera temporada. Com ja es va fer l'any passat, es faran sortides amb esquís de muntanya a diferents cims del Pirineu i la seva dificultat anirà augmentant progressivament (especialment el desnivell). Evidentment ara només falta que nevi i arribi el fred d'una vegada i ja podeu començar a preparar el material. El calendari és orientatiu perquè les sortides es podran fer només si les condicions meteorològiques i de la neu ho permeten.

Aquells que encara no hagueu provat l'esquí de muntanya però sou capaços d'esquiar bé a pistes (baixar per qualsevol lloc) podeu venir a la primera sortida de la temporada que és la més senzilla i si us agrada continuar.

> Calendari de sortides 2009-2010 <

 
ESQUÍ - 19/11/2009
logo_AETalaiaEsqui-100x100Les primeres neus ja han caigut al Pirineu i ha arribat l'hora de trobar-nos per preparar la propera temporada. EL dijous 19 de novembre a les 21 h hi haurà una reunió de la Secció d'Esquí per preparar el calendari de la nova temporada.
Llegiu-ne més...
 
Activitats Secció Esquí Temporada 2008-2009

Sortida els dies 30 i 31 de maig al Tuc de Mulleres

07/05/2009 0:49 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ

Seguint amb el calendari de la secció que vàrem planificar a principis de temporada, aquest mes hi ha dues sortides oficials previstes: el tuc de Mulleres i l'Aneto. Ambdós són tresmils i estan en una zona propera. Degut a motius organitzatius només farem una sortida de les dues. Les dates previstes són el cap de setmana 16 i 17 de maig i el cap de setmana 30 i 31 de maig (que per aquells que treballin a Barcelona el dilluns és festiu). Hem pensat que per seguir una progressió lògica de desnivell i dificultat el millor serà fer l'ascensió al Tuc de Mulleres per la vall de Benasc (té uns 1100 m de desnivell i unes vistes espectaculars del massís de la Maladeta i l'Aneto amb la seva glacera). Ens agradaria saber qui de vosaltres estaríeu interessats en la sortida i quin és el cap de setmana dels dos que us va més bé. Per ser democràtics, la sortida es farà, si no hi ha altres contratemps, el cap de setmana que vagi millor a la majoria.

Estaria molt bé que tots els interessats us passeu demà dia 7 de maig per la Talaia, a partir de les 21h, i en parlem. Si no podeu venir ens comuniqueu la vostra opinió per correu electrònic.

Us adjunto el programa de la sortida (les dates són a determinar). L'únic que cal tenir en compte que és necessari que la carretera fins a la Besurta ha d'estar oberta a la circulació sinó la sortida seria molt més dura i no es faria. En principi el cap de setmana passat em van comentar que encara no estava lliure de neu i no havien obert la carretera (però ara amb l'important pujada de temperatures la neu es va fonent per moments).
Esperem les vostres opinions

Carles
.




Sortida els dies 18 i 19 d'Abril al Tuc de Moró
09/04/2009 2:41 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ   [ actualitzat el 09/04/2009 2:50 ]

Hola a tothom, el cap de setmana del 18 i 19 d'abril hi ha programada la sortida d'aquest mes de la secció d'esquí al Tuc de Moró (Vall de Boí). Sortirem dissabte al migdia, anirem a dormir a l'alberg d'Erill la Vall i diumenge a esquiar. Els interessats us podeu apuntar a partir del dimarts dia 14 a l'entitat o enviant un correu. Qui necessiti material que ho digui quan abans millor per reservar-li. Ens reunirem dijous dia 16 d'abril per concretar detalls, cap a les 21h a l'entitat..




Informació de la sortida al Pic d'Estós del dia 15 de març de 2009
18/03/2009 2:20 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ   [ actualitzat el 18/03/2009 2:30 ]

Vam ser 14 Talaiencs i Talaienques (7 de la Secció de Muntanya i 7 de la Secció d'Esquí), amb un dia radiant.

Tot va anar molt be, però el fet d'haver de creuar diversos allaus de fusió recents de grans dimensions, va alentir molt la marxa, i també el fet que hi participaven algunes persones novelles amb esquís i raquetes. Per aquest motiu, només els 2 membres que anaven més lleugers van assolir el cim del pic d'Estós, mentre que la resta van arribar fins al cim anterior, el pic de Frotonet que també ofereix unes vistes excel·lents, on van fer mitja volta per no arribar massa tard a Vilanova.

Els gruixos de neu han minvat força en una setmana de temperatures molt elevades. La muntanya està ben purgada i s'observen allaus de fusió recents i de grans dimensions arreu. Neu primavera molt humida per dessota dels 2000 metres, amb els ponts de neu que es van trencant per mostrar les aigües dels barrancs com van guanyant força.

Jordi Pons Corbella
.




Sortida al Pic d'Estós o Tuca del Dalliu [14 i 15 / 03 / 2009]
05/03/2009 3:52 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ

El proper cap de setmana dels dies 14 i 15 de març farem una sortida conjunta les seccions de Muntanya i Esquí al Pic d'Estós o Tuca del Dalliu (raquetes de neu o esquís de muntanya).
Podeu consultar la informació al document annexat.

És important que us apunteu amb anticipació per tal de poder concretar la reserva per sopar, dormir i esmorzar a l'Escola de Muntanya de Benasque (24 €), i també per llogar material qui en necessiti.

Ja està penjat el full d'inscripció a l'entrada de l'A.E.Talaia, i també podeu enviar un correu a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Per acabar de concretar detalls, llogar el material i organitzar els cotxes, ens trobarem el proper dijous dia 12 de març a l'A.E.Talaia al voltant de les 9 del vespre.




05/03/2009
.




Assemblea anual de la secció d'esquí el proper dia 26 de febrer
19/02/2009 1:36 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ

Hola a tothom, esteu convocats a l'assemblea anual de la secció d'esquí el proper dia 26 de febrer a les 21 h en primera convocatòria i mitja hora després en segona convocatòria. L'arxiu adjunt és la circular que rebreu personalment per correu ordinari. Dins dels punts de l'ordre del dia hi ha el material de lloguer. Com tots sabeu aquest material és molt car i l'entitat disposa només d'un nombre limitat d'equips. Darrerament hi ha hagut noves incorporacions a la secció i és molt possible que en determinades sortides pugui faltar material, per tant us aconsello a tots que vingueu.

Carles Torras (secretari de la secció d'esquí).



Sortida diumenge 8 de febrer al pic de La Dona
04/02/2009 3:23 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ

El proper diumenge dia 8 de febrer hi ha prevista una sortida d'esquí de muntanya a la zona de Vallter (Pic de la Dona i/o Bastiments).
Tots aquells interessats passeu per la Talaia el proper dijous dia 5 cap allà a les nou del vespre per concretar els detalls.
Carles.




Sortida dissabte 3 de gener al Padró dels Quatre Batlles
01/01/2009 11:43 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ   [ actualitzat el 01/01/2009 11:46 ]

El proper dissabte dia 3 de gener hi ha prevista la primera sortida oficial de la temporada de la Secció d'Esquí de la Talaia. El lloc triat és el cim del Padró dels Quatre Batlles (2.382m) al Port del Compte. Es tracta d'una sortida d'iniciació. Enguany la secció d'esquí té previst organitzar sortides amb dificultat progressiva, per tant tots aquells que vulguin començar o mig iniciar-se en aquest esport convindria que vinguessin. El desnivell, si es deixen els cotxes al pàrking del Clot de la Vall (zona Estivella) no arriba als 500 m (si es deixa al pàrking de Sucre uns 700 m).
Tenint en compte que estem enmig de festes i que el dijous és festiu, us demanaria que aquells interessats a venir ens ho feu saber el més aviat possible. Divendres cap allà a les 21 h. ens trobarem a la Talaia per ultimar els detalls.
Penseu que aquests dies de grans àpats és bo compensar-ho una mica fent esport.
Us esperem
.




Llicencia Federativa 2009
27/12/2008 12:50 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ   [ actualitzat el 27/12/2008 12:53 ]

No oblideu federar-vos de cara a la nova temporada.
Aquí podeu consultar les modalitats, cobertures i preus:
http://www.feec.org/Llicencies/preus_assegurances09.htm
.




Calendari soritdes 2008-2009
27/12/2008 12:48 publicada per A.E.Talaia ESQUÍ   [ actualitzat el 27/12/2008 12:50 ]

Hola a tots,
El calendari de sortides proposades per la propera temporada d'esquí de muntanya és orientatiu. Uns dies abans es penjarà a la Talaia una llista perquè la gent s'apunti i a última hora es decidirà si es pot anar al cim proposat o no (en funció de la neu, la meteo, ...). Les sortides estan programades de forma progressiva en dificultat.
Bones festes

Carles Torras (secretari de la secció).


Arxius adjunts:
ArxiuMida de l'arxiu
Descarrega aquest arxiu (Tuc_de_Moro.pdf)Tuc_de_Moro2459 Kb
Descarrega aquest arxiu (20090315_Pic_Estos_o_Tuca_Dalliu.pdf)Pic_Estos136 Kb
Descarrega aquest arxiu (Llicencia_Federativa_2009.pdf)Llicencia_Federativa_200962 Kb
Descarrega aquest arxiu (Calendari secció d\'esquí 2008 - 2009.pdf)Calendari_seccio_esqui_2008-2009110 Kb
Descarrega aquest arxiu (Assemblea 2009 esquí  26-2.pdf)Assemblea secció any 200990 Kb
Descarrega aquest arxiu (Tuc de Mulleres.pdf)Tuc de Mulleres450 Kb
 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 1 de 2
Agrupació Excursionista Talaia | C/ Comerç, nº 4 | 08800 - Vilanova i la Geltrú (El Garraf) | Tel. 938931257 | Correu-e: secretaria@aetalaia.cat