Dissabte, 1 de octubre de 2011 | 14:13
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El mort a Barcelona era el poeta valencià Salvador Iborra

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha estat apunyalat la passada matinada
El mort a Barcelona era el poeta valencià Salvador Iborra
29/09/2011 13:17
Plaça Sant Just de Barcelona
EuropaPress .- Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la mort de Salvador Iborra, jove poeta valencià apunyalat en una baralla al districte de Ciutat Vella de Barcelona, segons ha informat la policia catalana.
Els fets han passat cap a les 6.20 hores d'aquest dijous, quan els Mossos han rebut l'avís d'una baralla a la plaça Sant Just i en arribar al lloc dels fets han trobat la víctima, que posteriorment s'ha conegut que era Salvador Iborra Mallol.

La víctima, de 33 anys, presentava ferides al tòrax, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat una ambulància però no s'ha pogut fer res per reanimar-lo.

L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Metropolitana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir els fets. La policia catalana no ha practicat cap detenció de moment.

Iborra (València, 1978) es va llicenciar en Filologia Catalana per la Universitat de València (UV) i estudiava un màster en Humanitats a la Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona.

Va publicar els poemaris 'Un llençol per embrutar' i 'Les entranyes del foc', encara que el major reconeixement el va obtenir amb 'Els Cossos oblidats', que li va valer el premi de poesia Jaume Bru i Vidal de la ciutat de Sagunt el 2009.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1