Dissabte, 1 de octubre de 2011 | 14:17
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El 3D fa molt mal a 'Los tres mosqueteros', però hi ha altres opcions

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
El 3D fa molt mal a 'Los tres mosqueteros', però hi ha altres opcions
30/09/2011 13:27
La tornada de Jonhy English, un remake en 3D i amb saturació d'fectes dels tres mosqueters, Tom Hanks i Julia Roberts en la crisi dels 40, una història de la immigració a Catalunya, quatre musulmans de Londres que decideixen perpetrar un atemptat… Històries de tots els gustos per gaudir del cinema, li ajudem a decidir-se.
Catalunya über alles!

La història uneix a un expresidiari, un immigrant en atur i un empresari d'èxit. Ells són els protagonistes d'aquest retrat de la Catalunya interior. Tres històries que reflecteixen una societat en conflicte obligada a acceptar-se i recrear-se o a desaparèixer.

Johnny English returns


En aquest nou lliurament el conegut espia al servei de La seva Majestat ha de deterner a un grup que pretén assassinar a un líder mundial per així aconseguir organitzar un caos general en tot el planeta. Johnny ha romàs desaparegut durant un temps que ha passat millorant les seves habilitats en una perduda regió d'Orient. Però els seus superiors decideixen tornar a llmarle al servei. L'agent en possibilitat de redimir-se i d'usar l'última tecnologia per fer-ho accepta la missió amb total convicció. En la ment de Johnny English, el desastre pot ser una opció, però el fracàs, mai.

Los tres mosqueteros

Els Tres Mosqueters en 3D és la nova adaptació de la novel·la homònima d'Alejandro Dumas. Athos, Porthos i Aramis són tres guerrers d'elit que serveixen al rei de França com els seus millors mosqueters. Després de descobrir una malévola conspiració per enderrocar al rei, els mosqueters es creuen amb un jove que aspira a convertir-se en heroi, D'Artagnan, i el prenen sota la seva tutela. Els quatre emprenen una perillosa missió per frustrar el complot que amenaça no solament a la Corona de França, sinó al futur de la pròpia Europa. Gran repartiment, encapçalat per Orlando Bloom i Mila Jovovich per a una pel·lícula massa exagerada, en la qual l'abús d'efectes especials treu força a la trama.

Larry Crowne. Nunca es tarde

Quan és acomiadat, el maco i fiable Larry Crowne (Tom Hanks) passa de ser líder de primera en una gran companyia, a sentir que la seva vida manca de sentit. Amb un munt de deutes i massa temps lliure, Larry segueix els consells del seu amics i veïns -Lamar i B'Ella - i es dirigeix a una universitat local per tornar a començar. ¿Com? Tornant a la Universitat. Allí coneixerà a Mercedes (Julia Roberts), una professora que ha perdut la passió per l'ensenyament i per la vida...

Four Lions

Quatre musulmans que viuen a Gran Bretanya prenen la decisió de convertir-se en terroristes. Omar i Waj decideixen viatjar a Pakistan per assistir a un camp d'ensinistrament per a kamikazes. En tant, Barry i Fessal es dediquen a ensinistrar corbs perquè transportin bombes a través de les finestres dels edificis. Però a ells s'uneix un cinquè terrorista, que no obstant això acaba matant-se accidentalment durant un entrenament.

Pina

Després de la sobtada mort de Pina Bausch en 2009, el seu íntim amic, el director de cinema Wim Wenders, es replanteja una pel·lícula sobre la ballarina. Durant els més de 20 anys d'amistat personal, Wim Wenders i Pina Bausch mai van abandonar la seva idea de fer junts una pel·lícula de dansa. Però, no va estar fins ara, quan gràcies a les possibilitats ofertes per la tecnologia digital del 3D, van trobar la plasticitat i l'expressivitat emocional que durant tant temps havien buscat per poder portar-la a la gran pantalla. Ja és possible reproduir al cinema la dimensió de l'espai. Aquesta dimensió en la qual el moviment i la dansa tenen lloc, i en la qual el 3D pot ficar a l'espectador a un viatge de descobriment sensual.

Somewhere

Un dels nois dolents de la indústria del cinema es troba amb què ha perdut el sentit de la seva vida. Aquest conegut actor que viu al conegut hotel Chateau Marmont d'Hollywood i condueix el seu Ferrari i es troba perdut en una barreja entre alcohol, dones i fans. Tan sols aconseguirà recuperar el nord en el moment en el qual Cleo, la seva filla d'11 anys fruit d'un matrimoni fracassat aconsegueix portar-lo de tornada a la realitat.

El arte de pasar de todo

Ser adolescent solitari i fatalista és l'estigma de George. El jove, després d'anys de no fer amistat amb ningú, coneixerà a una noia maca en la qual trobarà un ànima bessona. Sally aconseguirà que faci coses que mai hauria pensat, com anar a una festa o tenir una millor amiga de la qual enamorar-se. El jove que ha passat tots els seus anys d'institut sense fer res , fins i tot en art, la seva assignatura favorita, trobarà un model de conducta en Dustin, un jove pintor que va anar al seu institut i es converteix en el seu mentor. En aquest moment veurà clara la seva vida com a artista en la qual Sally es convertirà en la seva musa... si troba la forma de confessar-li els seus sentiments.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1