Diumenge, 2 de octubre de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El Corte Inglés llança una assegurançar exclusiva de salut juntament amb Seguros Santalucía

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Saludcor ofereix un servei d'assistència sanitària integral
El Corte Inglés llança una assegurançar exclusiva de salut juntament amb Seguros Santalucía
30/09/2011 22:14
talli-engonals1
El Grup El Corte Inglés i la Companyia de Seguros Santalucía llancen Saludcor, un nou segur de salut que s'oferirà en exclusiva a través de Centro de Seguros, la corredoria d'El Corte Inglés.
Saludcor s'ha dissenyat com un producte exclusiu per als clients d'El Corte Inglés convertint-se així en la marca pròpia del Grup El Corte Inglés en el camp de les assegurances de salut.

Saludcor és una assegurança mèdica integral que compta amb un quadre mèdic concertat que inclou més de 760 centres mèdics i 22.000 especialistes, distribuïts per tot el territori nacional. A més, el mateix cobreix des de l'assistència primària a especialitats mèdiques, hospitalització i intervenció quirúrgica, mitjans de diagnòstic, tractaments especials (aerosolterapia, ventiloterapia, diàlisi, radioteràpia, quimioteràpia, etc…) i altres serveis com a pròtesis, trasplantament de còrnia, etc.

Així mateix, aquesta nova assegurança de salut inclou garanties i serveis complementaris com són assistència en viatge, servei mèdic telefònic, servei de consell psicològic telefònic i serveis de benestar i salut. Opcionalment, el client pot complementar el seu segur amb un servei odonto-estomatológico baremat que inclou diversos serveis gratuïts.

El nou Saludcor és un producte molt competitiu dins del mercat de les assegurances d'assistència sanitària, ja que a més d'oferir àmplies cobertures i un complet quadre mèdic, compta amb un preu molt atractiu, sensiblement inferior al d'altres productes de característiques similars. A això cal afegir una altra sèrie de característiques interessants com són la tarificació en només quatre trams d'edat fins als 64 anys, la no diferenciació de primes per sexe o la inexistència de copagaments.

Des de 1982, el Grup el Corte Inglés ve prestant als seus clients, a través de la seva filial Centro de Seguros, serveis d'assessorament i mediació en assegurances. Centro de Seguros actua com un assessor independent, professional i imparcial i té presència en tots els centres comercials d'El Corte Inglés i Hipercor, havent-se convertit en la corredoria d'assegurances amb un major volum de primes mitjançades a Espanya en assegurances per a la família. Addicionalment, el Grup El Corte Inglés desenvolupa la seva activitat en el sector assegurador a través de la seva filial Seguros El Corte Inglés, entitat asseguradora que opera en els rams de vida i accidents i que és gestora de fons de pensions.

Santalucía és una entitat asseguradora amb 89 anys d'experiència en la cobertura de riscos que afecten a l'àmbit familiar. A través d'una extensa xarxa d'agències i col·laboradors en tota Espanya, santalucía assegura la qualitat de vida dels seus clients en tot moment, amb un servei útil, ràpid i eficaç. A més, és capdavanter en els rams d'assistència i decessos, i una de les principals companyies en la comercialització del segur de la llar, amb més d'un milió de llars assegurades.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1