Diumenge, 2 de octubre de 2011 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

 "Feu fluir els crèdits"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Coscubiela fa aquesta petició als bancs
 "Feu fluir els crèdits"
01/10/2011 14:19
coscubiella
El canditat d'ICV a les eleccions, Joan Coscubiela, ha criticat aquest dissabte a les entitats bancàries, a les que ha reclamat que "facin fluir el crèdit" com a compensació per haver estat salvades pel Govern.
Ha assegurat que en cas contrari es produiria una gran injustícia que només serviria per "mantenir beneficis en un costat i els elevadíssims sous dels dirigents de les entitats bancàries", ha defensat.

També ha tingut paraules dures per al governador del Banc d'Espanya, Miguel Ángel Fernández Ordóñez, per haver impulsat una reforma en el sistema financer que ha ofegat a la ciutadania i al sistema productiu, format per les petites i mitjanes empreses.

En l'Assemblea de Dones d'ICV, ha subratllat que la proposta del conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, és una "veritable immoralitat política" perquè s'està provocant un doble sistema: el de les persones que van al sistema públic i es veuen obligades a suportar llargues llistes d'espera i les que es poden permetre accelerar les seves intervencions mitjançant el sistema privat.

"Damunt s'està intentat fer creure que el problema és dels professionals, i se'ls tracta amb sensació de culpabilitat perquè sembla que tinguin massa drets", ha lamentat.

Davant aquests problemes, Coscubiela ha apostat per "plantar cara" a les retallades i ha plantejat un projecte d'esquerres en el qual no li va a tremolar la mà amb els especuladors i amb els poderosos.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1