Dilluns, 3 de octubre de 2011 | 14:05
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Les ràdios denunciaran a la Lliga i els clubs

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sisena jornada sense emissores en els camps
Les ràdios denunciaran a la Lliga i els clubs
03/10/2011 13:44
9periodistes-radio-mestalla
La Cadena Cope assegura a la seva pàgina web que cada emissora procedirà a presentar una denúncia contra els clubs i la Lliga de Futbol Professional (LFP) per no poder entrar en els camps de futbol per exercir el seu treball en cap de les sis jornades de lliga que s'han celebrat fins al moment.
Les ràdios han volgut mostrar la seva unitat pel dret a la informació i la seva negativa a pagar el cànon que la LFP i els clubs professionals de futbol els volen cobrar per entrar en els camps emetent durant aquest cap de setmana un anunci publicitari.

A més, segons informa PRnoticias, la Cope havia anunciat a la seva pàgina web que si les ràdios no podien accedir als camps el primer cap de setmana d'octubre, les emissores procedirien a presentar denúncies en els jutjats, contra els clubs i contra la lliga.

Les emissores se senten recolzades pel Govern i consideren il·legal que se'ls negui l'entrada als camps, perquè entenen que se'ls està negant el dret a la informació.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1