Dilluns, 3 de octubre de 2011 | 14:15
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor la germana d'Isabel Preysler

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Beatriz, de 53 anys ha mort per l'agreujament de la seva malaltia
Mor la germana d'Isabel Preysler
03/10/2011 12:29
hermanapreysler
La germana petita d'Isabel Preysler, Beatriz, ha mort aquest cap de setmana a l'hospital de Sanchinarro de Madrid a conseqüència d'un càncer de pulmó que patia des de feia temps.
Segons ha pogut saber Europa Press, Beatriz va ingressar en el centre mèdic fa unes setmanes a causa d'una hemorràgia. Des del principi el seu pronòstic havia estat molt greu però familiars i amics van confiar que la germana d'Isabel tiraria endavant.

A pesar que el càncer li ha guanyat la batalla a les seves 53 anys, la seva família ha romàs al seu costat fins a l'últim moment. Isabel, la seva germana Victoria i la seva mare Betty no han deixat sola a Beatriz ni un sol moment.

Com es pot apreciar en la imatge Isabel, Victoria i Beatriz -d'esquerra a dreta- han romàs unides des de sempre. Sens dubte la pèrdua de la més jove serà un dur cop per les Preysler.

L'ex encunyada de Julio Iglesias ha estat traslladada ja al tanatori de madrileny de San Isidro per donar-li el seu últim adéu. S'espera que arribin fins a aquí tots els familiars i amics de la morta.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1