Dimarts, 4 de octubre de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Renfe col·labora amb el Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Referència cultural a Catalunya i la porta d’entrada del millor teatre internacional
Renfe col·labora amb el Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya
29/09/2011 21:48
Espectacle del festival temporada alta de Girona
Renfe col·labora amb el Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, un referent cultural a Catalunya i porta d’entrada del millor teatre internacional amb una programació de primer nivell que en l’edició d’enguany es realitzarà del 30 de setembre al 11 de desembre.
Aquesta iniciativa es duu a terme amb la idea de dinamitzar la presència del teatre a la ciutat de Girona i apostar pels artistes catalans. A l’edició de l’any passat, Temporada Alta va assolir el seu major nombre d’espectadors des de l’inici del Festival, amb gairebé 53.000 assistents.

Renfe manté, en el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social, anomenada “Un tren de Valors”, un ferm compromís amb el desenvolupament de l’educació i la cultura a través de diferents convenis de col•laboració i patrocini en totes les seves manifestacions.

Renfe aposta per connectar amb els seus públics ampliant el diàleg a través dels llenguatges més diversos, per això, col•labora i patrocina les accions que ajuden a la promoció cultural i educativa promovent la lectura, recolzant festivals de música i teatre, col•laborant en commemoracions culturals i patrocinant diversos premis de literatura i fotografia, entre d’altres. Es per això que es firma aquest quart conveni consecutiu amb el Festival, una de les gran manifestacions culturals que es duen a terme a Catalunya, concretament a Girona i Salt.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1