Dimarts, 4 de octubre de 2011 | 14:29
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Els Gasol comencen a entrenar amb el Barça

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Si es cancel·la la temporada en la NBA fitxarien pel club
Els Gasol comencen a entrenar amb el Barça
04/10/2011 13:13
Pau y Marc Gasol chocan con la ÑBA
Tant Pau com Marc Gasol han reconegut més d'una vegada que si es cancel·lés la temporada de la NBA, la seva primera opció seria el Regal Barça per a no quedar-se un any sense jugar. Ara com ara, tots dos ja han començat a entrenar a les ordres de Xavi Pascual.
Així ho ha anunciat Marc Gasol en el seu Twister, on ha escrit el següent missatge: "Avui començo a entrenar amb el Regal Barça!! És un orgull tornar a estar a casa i entrenar amb el millor equip d'Europa!!".

Poc desprès, el seu germà Pau ha publicat, a la mateixa xarxa social: "És emocionant per a mi reincorporar-me a la disciplina del club després de tants anys i entrenar de nou al Palau! #FCBbasket".

En cas d'allargar-se l'aturada, Pau Gasol té més opcions de fitxar pel Barça que Marc, ja que en tenir contracte en vigor amb els Lakers compta amb un segur en cas de lesió; malgrat que el panorama canviaria si es cancel·lés tota la temporada i tots dos buscarien equip, ja sense problemes.

Per això, que Marc i Pau hagin començat a entrenar a les ordres de Xavi Pascual és un bon senyal per a la casa blaugrana, ja que no necessitarien un període d'adaptació a l'equip en cas de fitxar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1