Dimarts, 4 de octubre de 2011 | 14:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PSC adverteix que el Govern podria 'passar' del Parlament en matèria pressupostària

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Adverteixen que ha de presentar els pressupostos abans del 10 d'octubre
El PSC adverteix que el Govern podria 'passar' del Parlament en matèria pressupostària
03/10/2011 14:20
9nadal-parlament
Tensió pels pressupostos. Tant el socialista Joaquim Nadal com la líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, han demanat que es presenti els pressupostos abans del 10 d’octubre a un Govern que amaga amb no complir la resolució del Parlament.
El President del Grup Parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, ha alertat que “estem a les portes d’un possible incompliment flagrant”, en referència al compromís que va adoptar el Parlament de Catalunya, amb la votació de tots els grups excepte CiU, de que el Pressupost s’ha de presentar complint la llei i abans del 10 d’octubre.

Així, Nadal ha afirmat que “ens temem que el Govern no complirà aquest mandat parlamentari, i voldria relacionar-ho amb un altre mandat parlamentari que sí va comptar amb el vot del grup de CiU, on es deia - a proposta de resolució del nostre grup parlamentari- que el Parlament insta el govern a complir els acords presos pel Parlament”.

Per la seva banda, el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha assegurat que el Govern "estarà a l'altura" de la moció aprovada la setmana passada al Parlament amb el vot unànime de l'oposició.

"El Govern estarà a la atura del que li demana el Parlament, però això forma part més del joc per veure com ens poden molestar. Té més d'acció electoralista i de fer campanya que d'ajudar a fer progressar el país", ha sostingut, després d’afirmar que cap govern ha presentat mai els pressupostos en aquesta data.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1