J.M.O./ACN | Actualitzat el 04/10/2011 a les 16:41h

«Dediqui part dels diners de Defensa a Sanitat»

Homs li demana a Chacón "responsabilitat institucional"

Carme Cachón passa revista a la Legió. Foto: Ministeri de Defensa

El portaveu del Govern, Francesc Homs, li ha demanat a la ministra Carme Chacón que "dediqui part dels diners de Defensa" a la sanitat pública. Ha respost d'aquesta manera a la candidata per Barcelona del PSC per les eleccions generals del 20 de novembre, que ha carregat aquest dimarts al matí contra la Generalitat pels ajustos que està fent en salut.

Homs li ha recordat que és la responsable d'un pressupost milionari , i que ha d'explicar per quines raons no en destina alguns al sistema sanitari. El portaveu ha considerat que les paraules de la ministra reponen a l'estratègia electoral i li ha reclamat "responsabilitat institucional".

La cap de llista socialista ha afirmat aquest matí que "ja no es pot parlar de retallades, perquè el que fa el Govern és desmantellar el sistema sanitari públic". Chacón ha considerat que aquesta política respon a la "visió de privatització de la salut" que té el Govern i el seu president, Artur Mas, i al "caprici" de l'executiu. Per això, el PSC ha demanat a l'executiu que "segui amb els professionals sanitaris, posi el comptador a zero" i negociï per "racionalitzar el sistema" i "no desmantellar-lo".

Navega per les etiquetes

GovernFrancesc Homs

COMENTARIS

+3
-0
Té pebrots la Chaconeta
Pere Arenys, 04/10/2011 a les 19:21
Més fàcil: que estigui a favor del concert econòmic. Té pebrots estar-hi en contra i estar, alhora, contra les retallades.
+2
-0
Material bèlic contra Catalunya
Anònim, 04/10/2011 a les 18:46
Només cal que deixin l'equipament per bombardejar i aniquilar Catalunya, per tal de cumplir amb el precepte constitucional. La resta ho podrien subhastar.
+3
-0
Independència
i que Espanya es pagui el seu exèrcit, 04/10/2011 a les 18:39
Espanya ens roba descaradament, amb la complicitat de botiflers i botifleres com aquesta vividora, i després va donant lliçons als altres. A cagar a la via !!!!
+7
-0
Retallem
Oriols, 04/10/2011 a les 17:36
El que ens surt més car és Espanya. Per què no retallem Espanya?
+7
-0
Retallades
Anònim, 04/10/2011 a les 17:13
Hi ha moltes coses que es podria retallar i que permetrien no fer les retallades que es fan en Sanitat a Catalunya i, que d'altra banda, donada la situació econòmica i relació amb l'estat Espanyol que tenim, són necessàries. La meva pregunta és: per què no retallem en Defensa i en Casa Reial?. Amb això ja en tindriem prou a Catalunya per no fer retallades.
+7
-0
CHACON I LES LOTERIES DE L'ESTAT
Anònim, 04/10/2011 a les 17:06
Chacón, i també pots deixar de contractar la publicitat de la venda de LOTERIAS DEL ESTADO, o sigui de la seva privatització parcial, a una empresa familiar teva, per MOLTS MILIONS DE EUROS. AIXÓ CHACON COM ES TITULA? XORICEO? NO ho se nomes ho pregunto Srta trepa.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: