Actualitzat el 28/09/2011 a les 00:01h

20-N: per Catalunya, CiU és necessària a Madrid

En la proximitat del 20 de novembre i amb els darrers esdeveniments politics en què s’ha deixat de banda novament Catalunya, amb atacs al model d’immersió lingüística o la reforma constitucional exprés, es fa cada vegada més patent que el nostre país es troba en una etapa d’especial transcendència de present i sobre tot de futur. Què volem ser i cap on volem o hem d’anar ?

Sobre la taula hi ha temes cabdals que marquen el nostre destí i camí i que cal donar-hi resposta . El pacte fiscal, les retallades a l’Estatut, l’avançar en el reconeixement de Catalunya com a nació, transferències pendents, ser motor d’iniciatives i impulsar accions que contribueixin a recuperar l’activitat laboral i l’economia, el manteniment de l’estat del benestar i la seva sostenibilitat, i defensar per davant de tot Catalunya i els seus ciutadans i ciutadanes, són alguns dels objectius més importants que han d’aconseguir  a Madrid els representants catalans.

El grup parlamentari de CiU continuarà fent sentir la seva veu, amb condicions, aportacions i propostes en positiu i es plantarà sempre que calgui. Però com més ampli sigui el nombre de representats més ens hauran d’escoltar i necessitar . Si les formacions politiques que representen Catalunya estan massa atomitzades ens fa més dèbils i prescindibles.

Les tendències indiquen que pot haver-hi una forta pujada del PP i una davallada del PSOE. El que no seria, ni ha set mai, bo per Catalunya eé un resultat que donés una amplia majoria a alguna de les dues formacions politiques majoritàries. És molt important que els vots catalans siguin necessaris per aprovar o refusar el gran nombre de propostes, reformes i iniciatives legislatives que el dia a dia de la vida parlamentària genera.

És una realitat que el principal partit polític català amb més propostes i influència en l’actual i anteriors legislatures ha estat CiU, amb polítiques per a la sostenibilitat i reformes necessàries davant la situació de crisi social i econòmica, amb exercici de responsabilitat i coherència, posant per davant dels interessos de partit els de les persones, la societat i Catalunya. I quan ha set necessari ha contribuït a l’estabilitat, sense ser la crossa de ningú.

CiU ha portat i defensat a Madrid els interessos de Catalunya i ha estat sempre coherent , proposant el mateix a Catalunya que a Madrid, en contrast amb d'altres partits, entenem PSC, dient i votant diferent a Catalunya i a Madrid. Per tant, els vots dels 25 diputats socialistes no tenen per a Catalunya el rendiment i resultat que seria d’esperar, anant molt sovint a reforçar decisions i votacions amb òptica i perspectiva espanyola i no catalana. El mateix argument explica l’actuació dels diputats catalans de PP.

És de fet una situació lògica, ja que no tenen grups parlamentaris propis i son dependents dels seus respectius partits amb un marc estatal i sense autonomia o independència de vot. Conseqüentment, sovint son vots perduts pels interessos i necessitats de Catalunya.

Navega per les etiquetes

CiU20-N

COMENTARIS

+6
-0
Doctor F.: el dolor fa mal.
A. Nònim, 28/09/2011 a les 08:43
El doctor Farrés anima tothom a votar el gran castellà assimilat José Antonio Duran. Si vols que el gran dependentista José Antonio treballi a Madrid en contra de la llibertat de la nació catalana l'has de votar,encara que ho hagis de fer amb una pinça al nas i una bena als ulls.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

El doctor encara no és independentista. De moment és oficialista.

LA FELICITAT ÉS UN MITE.

LA INFELICITAT ÉS REAL.

CATALÀ SEMPRE.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Xavier Farrés
Sóc  llicenciat en Medicina i Cirurgia per l'Universitat Central de Barcelona, diplomat en Gestió d'Atenció Primaria per l'Universitat de Barcelona i màster en Salut Mental per la mateixa Universitat i també diplomat en Medicina Psicosomàtica i psiquiatria d'enllaç.
Professionalment exerceixo com a Metge de Família al CAP El Remei a Vic. Formo part de la junta comarcal del Col.legi de Metges de Barcelona a Osona. Sóc president de l'AMPA del Col.legi Pare Coll de Vic. Responsable mèdic de l'Hospitalitat de la Mare de Deu de Lurdes d´Osona.
A nivell polític sóc president comarcal d'Osona d'UDC, i de la Sectorial de Sanitat, conseller nacional i vocal de l’Executiu de Barcelona Comarques. Membre de la Comissió de Sanitat de l'Associació Catalana de Municipis, membre de Consell Rector de l'Agencia de Salut Pública del Departament de Salut i de la Comissió interdepartamental de la Sida.
Freqüents col•laboracions en tertulies i debats de radio i televisions comarcals i col•laboracions en mitjans escrits.
Des dels diferents entorns i àmbits em que em moc, m'empeny la voluntat de servir i treballar per les persones, els valors, la ciutat i el país.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: