Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
El Calisay s'estrena com a col·legi electoral
Del 3 al 10 d'octubre, la ciutadania pot consultar el cens electoral per participar a les eleccions generals del proper 20 de novembre, perquè les persones interessades puguin consultar-lo i realitzar les reclamacions que considerin oportunes.

votaPer accedir al cens electoral, cal adreçar-se a les oficines municipals de l'Ajuntament en horari de 9 a 14h. Totes les persones que ho vulguin fer, caldrà que s'identifiquin prèviament mitjançant DNI, passaport o carnet de conduir.

A més, totes les persones que vulguin anar a votar el proper 20 de novembre a les eleccions generals i habitualment dipositaven la seva butlleta als col·legis electorals de La Presentació, l'escola Joan Maragall i l'Stella Maris, aquesta vegada hauran de desplaçar-se fins el Calisay. Les 7 meses electorals que hi havia en aquests tres col·legis electorals quedaran, per tant, centralitzades a la Sala Polivalent del CC Calisay.

A banda d'aquest canvi substancial, la resta de meses es mantenen als col·legis electorals de l'Ajutament, el local del carrer d'en Riera 3, el Casal Parroquial i el local del carrer Doedes 25.

En total, Arenys de Mar disposarà de 16 meses electorals repartides en 5 locals.

Informació publicada el 29 de setembre de 2011
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00