Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
Bona sintonia entre ADIGSA i l'Ajuntament d'Arenys de Mar
L'Alcalde i la regidora de Benestar Social mantenen una reunió amb els propietaris dels pisos socials del Pla dels Frares per negociar el pagament del deute de 82.000 euros que havia originat l'anterior equip de govern.

pisos socialsL'Alcalde, Estanis Fors, i la regidora de Benestar Social, Soraya Real, han destacat la bona entesa amb els responsables d'ADIGSA, després de la reunió que han mantingut aquest dimecres al matí a Barcelona.

Adigsa ha agraït l'esforç de l'Ajuntament per saldar el deute de 82.000 euros que l'anterior govern havia contret en concepte de lloguer pels 9 pisos socials al Pla dels Frares. En aquest sentit, des del juny i fins avui l'Ajuntament ja ha pagat 49.000 euros.

A més, els responsables municipals han sol·licitat a ADIGSA una revisió a la baixa del preu dels lloguers dels pisos perquè s'ajustin als preus actuals del mercat, cosa que els responsables de l'organisme han vist amb bons ulls gràcies a l'esforç que està fent aquest govern per tal d'eixugar el deute.

La trobada també ha servit per plantejar la situació dels pisos buits que hi ha actualment i de com haurà de ser l'assignació d'aquests. Les dues parts han acordat tornar-se a trobar d'aquí a dos mesos com a màxim per assolir decisions fermes en cadascun dels assumptes que s'han tractat a la reunió.

Informació publicada el 6 d'octubre de 2011
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00