Divendres, 7 de octubre de 2011 | 11:04
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Detingut un Mosso per deixar en coma a un taxista

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Sant Fost de Campsentelles
Detingut un Mosso per deixar en coma a un taxista
Societat 06/10/2011 09:24
EP.- Els Mossos d'esquadra han detingut a un agent del cos per presumptament apunyalar a un taxista a Sant Fost de Campsentelles després d'una baralla pel pagament del trajecte, segons ha informat en un comunicat la policia catalana.
9mossos-sem
El taxista, de nacionalitat pakistanesa, es troba ingressat en coma i el mosso ha ingressat a la presó provisional després de passar a disposició judicial, segons publica aquest dijous 'El Periódico'.

El 22 de setembre, un taxista de Barcelona va recollir a un client i el va portar a Sant Fost, i en arribar al destí, suposadament per un problema amb el pagament, es va iniciar una baralla que va acabar amb el taxista amb diverses punyalades.

El presumpte agressor va abandonar el lloc dels fets i un home va alertar als serveis mèdics, que van traslladar a la víctima a un centre hospitalari.

L'endemà, un agent dels Mossos d'esquadra va ingressar a l'Hospital de Can Ruti de Badalona en una aparent fase amnésica a causa d'un traumatisme cranial.

Arran d'aquests fets es van iniciar dues investigacions independents, que van convergir l'1 d'octubre amb l'arrest de l'agent dels Mossos com a presumpte autor d'un delicte de lesions al taxista.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1