Divendres, 7 de octubre de 2011 | 10:45
Vostè es troba a: Inici > Política >

Homs desactiva el globus sonda de Mas-Colell

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els funcionaris cobraran la paga extraordinària de Nadal
Homs desactiva el globus sonda de Mas-Colell
07/10/2011 10:04
9homs
El globus sonda llançat pel conseller Mas-Colell ha estat desactivat, de moment, pel portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, que ha descartat que els funcionaris catalans s'hagin de quedar sense paga de Nadal.
Homs ha intervingut a RAC1, i malgrat garantir la paga extraordinària per aquest any, no ha pogut fer-ho de cara a l'any següent, i ho ha vinculat a com evolucioni la situació econòmica de la Generalitat durant els propers mesos.

El portaveu governamental ha reiterat que en qualsevol cas, les reduccions de sou "no es podran fer sense el consens amb els agents implicats, així als hospitals i mitjans públics s'ha aprovat una reducció dels salaris amb diàleg i treball".

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va alertar aquest dijous a la classe funcionarial en suggerir que caldria fer esforços col.lectius. Va anar més lluny, i fins i tot va parlar de rebaixar els sous a nivells de 2007, sense esmentar en cap cas l'IPC.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1