Divendres, 7 de octubre de 2011 | 10:56
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Música dance pels joves i el Festival Ulls per a tota la família

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana de Barcelona
Música dance pels joves i el Festival Ulls per a tota la família
06/10/2011 22:42
Si sou uns fanàtics de la música dance, no us podeu perdre el Sensation Innerspace, un nou esdeveniment que omplirà el Palau Sant Jordi de la millor música. També us recomanem el Festival Ulls, amb propostes de teatre, música i dansa per a tota la família. O si no podeu anar al teatre o al cinema. Amb què us quedeu?
Aquest cap de setmana, toca vestir-se de blanc i no parar de ballar, i és que arriba a Barcelona el Sensation Innerspace, un nou esdeveniment dedicat a la música dance. Després d'haver triomfat a Amsterdam, aquest xou espectacular arriba al Palau Sant Jordi, amb alguns dels millors noms de la música electrònica, com ara Wally López, Sharam o Mr. White. Recordeu que el codi de vestir és el color blanc!

Per a tota la família

Si busqueu una proposta més familiar, us recomanem que passeu pel Festival Ulls, un conjunt d'espectacles per a petits i grans, i gratuïts, que volen ser pont cultural entre Europa i Amèrica.

El festival s'instal·la a la plaça de la Mercè, però hi trobareu espectacles (monòlegs, clowns, teatre, dansa i música) repartits per molts punts de la ciutat, com ara l'Arts Santa Mònica, el vestíbul del Maremagnum, el SAT!, l'Espai Jove La Fontana o l'Institut del Teatre. També hi haurà classes magistrals i tallers.

Temporada teatral amb grans títols

La temporada teatral de Barcelona ha començat amb grans títols que no us podeu perdre. Un d'aquests és Una vella, coneguda olor, al Teatre Nacional de Catalunya. Sergi Belbel dirigeix el que va ser el primer text de Josep Maria Benet i Jornet, una obra que ens trasllada a la Barcelona proletària de mitjan segle XX.

Exposicions i cinema

Si sou de museus, en teniu molts per triar! Aquest cap de setmana, us recomanem una visita al CaixaForum, on trobareu la mostra "La ciutat de Sagnier. Modernista, eclèctica i monumental", un repàs a través de fotos, vídeos, postals i maquetes de l'obra d'Enric Sagnier, arquitecte barceloní que va signar edificis tan emblemàtics com ara el temple del Tibidabo o el Palau de la Justícia.

Recordeu, també, que aquest dijous comença el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges 2011, on durant deu dies podreu gaudir de les millor propostes cinematogràfiques de gènere, amb un pes especial, enguany, del cinema català. Un bon exemple n'és Eva, la pel·lícula inaugural del certamen.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1