Divendres, 7 de octubre de 2011 | 10:47
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Pilar Rahola torna a Onda Cero

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dilluns es va anunciar el seu acomiadament
Pilar Rahola torna a Onda Cero
06/10/2011 17:28
rahola-matins
Julia Otero ha anunciat aquest dijous, a l'inici del seu programa a Onda Cero, que la periodista Pilar Rahola continuarà col·laborant en l'espai que dirigeix  després que aquest dilluns s'anunciés el seu acomiadament per un article molt crític amb Carlos Herrera.
D'aquesta manera, Rahola continuarà col·laborant en el Gabinet de Julia en la Onda, en el qual porta participant durant els últims cinc anys. Julia Otero ha donat la notícia al principi del programa i s'ha felicitat de treballar a "la ràdio que no opina sinó en la qual tots opinen".

El cessament de Rahola es va anunciar aquest dilluns després que publicés a La Vanguardia un article molt crític amb Carlos Herrera, un dels líders de l'emissora, per l'assumpte de la prohibició de les curses de braus a Barcelona.

Finalment, les postures entre la periodista i els dirigents de l'emissora s'han acostat en les últimes hores i han possibilitat la tornada de Rahola a Onda Cero, tot i que encara no se sap quan reapareixerà en antena.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1