Inici arrow Notícies arrow Marxa per a la Salut Mental Orrius 2012
Menu
Inici
Associació AREP
Serveis
Col.laboració
Notícies
Borsa de Treball
Contacte
Fòrum
Marxa per a la Salut Mental Orrius 2012
Image

FINALITAT DE LA MARXA

L’esdeveniment està organitzat per Forum d’iniciatives assistencials i de gestió en salut mental a Catalunya –Forum- , Associació d’usuaris  de Salut Mental de Catalunya –ADEMM-,   la Federació d’associacions de familiars de persones amb malaltia mental –FECAFAMM- que han constituït una secció per organitzar actes esportius vinculats a la salut mental.

Per organitzar  l’esdeveniment també han col·laborat des de Mataró la colla “MAIMAKANSU”, formada per esportistes que han participat en maratons, marxes populars, travesses.... d’arreu del mon;  el bar-restaurant  La Morera

La marxa està oberta a persones de totes les edats ,  àmbits i cultures.

Les rutes estaran ben senyalitzades i marcades al terra amb fletxes de guix blanc. El recorregut serà sempre per camins de muntanya exceptuant la sortida i l’arribada. Les persones de l’organització aniran identificades


DESCRIPCIÓ DE LA MARXA

Dia: 15 gener 2012
Lloc: Orrius.
Hora Sortida: 9 a 9’30 h.
Lloc de trobada: Plaça de la Constitució.
Recorreguts:  Llarg: 9 Km.    Curt: 5’8 Km.

Inscripció: per poder participar a la marxa s’ha d’omplir el full d’inscripció i fer el pagament corresponent.

Avituallaments:
Al 1’5 Km –primera i única  pujada-  es donarà un entrepà i beguda. Per la marxa llarga cap als 6 Km hi haurà un altra parada amb aigua.

Obsequis:
A l’arribada es donarà una samarreta commemorativa de la Iª Marxa Popular per a la Salut Mental a cada participant.


                                                                                                 INSCRIPCIÓ

Per poder participar a la 1ª Marxa Popular de la Salut Mental s’ha d’omplir el full d’inscripció i fer un ingrés al compte núm. 2100-0734-16-0200136490 de Caixa de Pensions. Al concepte de l’ingrés té que haver-hi el nom de la persona i marxa salut mental 2012.  L’import de la marxa és de 8,00 euros (6,00 euros si l’ingrés es fa abans del dia 22/12/11)
Un cop fet el pagament s’ha de remetre el resguard i el full d'inscripció per fax  93.352.13.68, o per correu electrònic a l’adreça


La persona només estarà inscrita si ha fet la sol·licitud i ha entregat el resguard del pagament. A partir del dia 23 de desembre tota sol·licitud que no estigui acompanyada del resguard serà considerada nul·la i per tant el cost serà de 8,00€.

Tots els diners de les inscripcions van dirigits a l’organització de la Iª Marxa Popular per a la Salut Mental i si existís alguna recaptació aniria dirigida a finançar altres esdeveniments esportius de la secció.

 

 

 


Desarrollado por Experientia Systems