Dimarts, 11 de octubre de 2011 | 10:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

"El Govern no presenta els pressupostos per no ensenyar les cartes en època electoral"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSC lamenta que s'hagi incomplert un mandat parlamentari
"El Govern no presenta els pressupostos per no ensenyar les cartes en època electoral"
10/10/2011 19:00
Rocío Martínez Sampere
La portaveu d’economia del Grup Parlamentari Socialista, Rocío Martínez-Sampere, ha lamentat que el conseller Mas-Colell hagi “incomplert el que una resolució aprovada al ple del parlament per majoria li demanava: entrar el projecte de llei de pressupostos pel 2012 abans del 10 d'octubre”.
“Volem denunciar l’incompliment reiterat del Govern dels mandats del ple del Parlament que és on resideix la sobirania popular del poble català”, ha afegit. Segons Martínez-Sampere, “les excuses expressades per Mas-Colell en una carta a la Presidenta de Gispert i per les declaracions d’Artur Mas són excuses de mal pagador”.

“Efectivament el Govern de l’Estat no ha fet encara una previsió d’ingressos perquè no ha aprovat el seu projecte de llei de pressupostos. Però aquesta situació no canviarà en les properes setmanes degut a les eleccions del 20N i a la constitució de les noves corts generals”, ha dit la portaveu socialista, per qui “això ens reitera en la nostra sospita inicial: el Govern no presenta els pressupostos perquè no vol ensenyar les cartes en època electoral”.

Martínez-Sampere ha explicat també que el Grup Parlamentari Socialista ha iniciat converses amb altres grups parlamentaris per tal de transmetre un escrit a la presidenta del Parlament amb l’objectiu d’evitar aquestes situacions d’incompliment.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1