Dimarts, 11 de octubre de 2011 | 10:44
Vostè es troba a: Inici > Política >

Sabadell prohibeix un concert neonazi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El 12 d'octubre està previst un acte de Democràcia Nacional
Sabadell prohibeix un concert neonazi
10/10/2011 13:55
9manel-bustos
L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha assegurat que farà tot el que estigui a la seva mà per impedir que se celebri un concert neonazi al seu municipi previst pel 12 d'octubre.
En declaracions a RAC 1, Bustos ha advertit que si és necessari precintaran "prèviament" el local o locals on estiguin programats aquests actes, ja que la Fiscalia només pot actuar 'a posteriori'.

Bustos es refereix al concert organitzat pel partit ultradretà Democràcia Nacional, que inclou l'actuació de grups d'ideologia neonazi com 'Para Bellum' i 'Brigada 1238'.

L'alcalde enviarà aquest dilluns una carta als propietaris de bars i restaurants de la Zona Hermètica, on es preveu l'esdeveniment, per avisar-los que prendran mesures.

Per a Bustos, el primordial és impedir un concert "que no té com a objectiu compartir llibertats i el respecte per la convivència" i ha afegit que si és necessari impediran l'accés a aquest col·lectiu.

Així, ha assegurat que aquestes persones no seran ben rebudes ni podran desenvolupar cap activitat perquè vol evitar que Sabadell surti als mitjans per acollir trobades neonazis i ser "tolerant amb els intolerants".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1