dimarts, 11 d'octubre de 2011

actualitat

Notícies

10.10.2011 · Actes Culturals

La Sala torna a aixecar el teló aquest dissabte amb un gran espectacle de dansa

Aquest dissabte 15 d’octubre a les 21 hores La Sala d’Argentona tornarà a obrir les seves portes per acollir la segona proposta de la temporada.

Després de la inauguració del passat 1 d’octubre amb l’estrena de Murphy, de Vol-Ras, en aquesta ocasió arriba En attentant l’inattendu, un espectacle de dansa amb una intensa càrrega emocional protagonitzat per Claire Ducreux i Toni Mira. 

En attentant l’inattendu explica la història de dos personatges aparentment antagònics, un aprofitant la taula que dóna vida al seu personatge més mental, calculador... i l’altre a través del banc creant un personatge tendre i innocent. Tots dos comparteixen un espai escènic que va omplint-se de fulles, humor, poesia, absurd… per explicar-nos una senzilla història d’amor entre dos universos molt diferents en la forma però amb moltes convergències en l’essència.
 

Fins dissabte es poden adquirir els abonaments de tres espectacles

L’Ajuntament d’Argentona recorda que fins dissabte es poden adquirir a les dependències municipals els abonaments per a tres espectacles – un per a públic familiar i dos per a tots els públics. El preu és de 21,50 euros i suposa un descompte molt competitiu de fins el 50% en relació al preu de l’entrada. Tots aquells interessats poden adreçar-se a l’Ajuntament (c/ Ramon Par, 1) de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2 del migdia i el mateix dissabte de 2/4 de 10 a 1 del migdia.

Les entrades es poden trobar al Telentrada de Catalunya Caixa www.telentrada.com o al telèfon 902 101 212, i a la taquilla de La Sala d’Argentona des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

abonament familiar
BANNER ESPECTACLES
la Sala banner
argentonaentitats.cat
cap de creus
FACEBOOK
BANNER TWITTER
Esports
Perfil del Contractant
L'Ajuntament a les Xarxes Socials
registre HPO
mapapatrimonicultural
ELECCIONS
Catàleg Patrimoni
Premi Burriac
Maresme.cat
Horaris autobús
Calendari fiscal 2011
Registre d'Interessos
Inscripció al Registre Ciutadà
Policia Local d'Argentona
Tauler d'Edictes
Plans municipals
Oferta Pública
Ràdio Argentona
web jove
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Costa de Barcelona-Maresme
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?