Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:44
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cinc partits per a Mourinho, tres per a Pinto

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid recorrerà
Cinc partits per a Mourinho, tres per a Pinto
06/05/2011 17:21
9mourinho
La UEFA ha optat per una decisió salomònica que no deixarà contents ni als que creuen que Mourinho es va queixar de l'organisme europeu amb tota la raó ni als que creuen que mereixia una sanció exemplar per dubtar de la neteja de la màxima competició europea.
Així, la sanció imposada ha estat finalment de cinc partits, menys dels set que es presumien, i 50.000 euros. El Madrid ja ha anunciat que recorrerà davant la instància d'Apel·lació de la UEFA i fins i tot, si tampoc aquí se li dóna la raó, reclamar davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS).

El porter del Barça, José Manuel Pinto, ha estat sancionat amb tres partits, mentre que el defensa del Madrid Pepe només haurà de complir un partit de sanció. En tots els casos s'ha de restar una trobada, ja que ja es va complir en la tornada de les semifinals.

Tots els incidents corresponen a l'anada i, en el cas de Mourinho, a la seva roda de premsa posterior al partit, on va insinuar que el Barcelona passaria a la final gràcies a una espècie de complot dirigit per la UEFA.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1