Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:56
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'Ajuntament instal·larà noves càmeres de seguretat als carrers

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Hospitalet de Llobregat
L'Ajuntament instal·larà noves càmeres de seguretat als carrers
26/09/2011 13:46
Junta Local de Seguretat de L'hospitalet
L'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat té previst instal·lar nou càmeres de seguretat noves als seus carrers, que se sumaran a les quals ja existeixen a la zona de discoteques del polígon Femades.
En declaracions als periodistes després de la Junta Local de Seguretat, l'alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que aquestes càmeres se situaran en zones de "molta afluència" i molta activitat diària i en alguns punts de difícil accés amb vehicle, per permetre una vigilància permanent.

Entre altres punts, es col·locaran en la Rambla Just Oliveras, en la seva confluència amb la plaça Lluís Companys, a la plaça Espanyola, a la plaça Llibertat i en l'avinguda Sever Ochoa, ha detallat l'alcaldessa.

Els projectes s'hauran d'aprovar aquest mes d'octubre en la comissió de control i seguiment de la videovigilancia, i ja compten amb l'informe favorable de la Conselleria d'Interior.

Més agents

El conseller d'Interior, Felip Puig, que ha assistit a la reunió de la Junta al costat del director dels Mossos, Manel Prat, ha avançat que de cara al mes d'octubre s'incorporaran a la comissaria de L'Hospitalet una desena d'agents dels Mossos d'esquadra.

Marín ha valorat l'esforç realitzat per augmentar el nombre de mossos destinats a la ciutat, encara que ha admès que com a alcaldessa en aquest aspecte mai pot estar del tot satisfeta.

"La perspectiva és de millora, d'increment" en els propers dos o tres anys, ha recalcat, i tot el que sigui augmentar els efectius ho valoren de manera positiva.

Sobre el patrullaje conjunt de Mossos i Policia Local de L'Hospitalet, Puig ha anunciat que han encarregat als dos cossos policials que estudiïn de quina manera implementar-ho més enllà de la campanya nadalenca, i ha avançat que es farà més en funció de les necessitats, encara que no tindran caràcter permanent.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1