Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:57
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Blackberry es juga el seu futur en hores de col·lapse

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els problemes de connexió es reprodueixen aquest dimarts
Blackberry es juga el seu futur en hores de col·lapse
11/10/2011 18:16
9blackberry
Research In Motion (RIM) treballa per solucionar el problema que ha deixat sense connexió a les BlackBerry de mig món però segueix sense anunciar el motiu. Mentre, la incidència es va estenent.
Els serveis online dels 'smartphones' de RIM porten dos dies sense funcionar amb normalitat. Quan va començar el problema el dilluns al matí, la companyia va dir que afectava a Europa i poc després va confirmar més territoris: Orient Mitjà i Àfrica.

El problema semblava haver-se solucionat entre el dilluns a la nit i el dimarts al matí. No obstant això, a les 13.00 hores del dimarts 11 d'octubre, el problema va reaparèixer i les BlackBerry es van quedar sense connexió.

La companyia ha trigat molt a reaccionar i quan ho ha fet passades les 17 de la tarda del dimarts, ha estat per anunciar que nous territoris es veuen afectats a través d'un comunicat de premsa: "Hi ha usuaris a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Índia, Brasil, Xile i Argentina que estan experimentant endarreriments en els serveis de missatgeria i Internet".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1