Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:56
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Davis amb accent andalús

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Federació opta per Sevilla en detriment de València
Davis amb accent andalús
05/10/2011 17:32
9Rafa Nadal celebra la victòria
L'Estadi de La Cartuja de Sevilla serà l'escenari que albergarà la propera final de la Copa Davis de tennis, que enfrontarà a Espanya i Argentina, del 2 al 4 de desembre. S'ha imposat a València, que semblava la favorita.
Així ho ha confirmat la Real Federació Espanyola de Tennis (RFET). "El projecte presentat i avalat per l'Ajuntament de Sevilla, i amb el vistiplau de la Federació Andalusa de Tennis, és l'únic que s'ha rebut a la seu de la Real Federació Espanyola de Tennis complint amb els requisits establerts per a l'organització d'aquesta final", han assegurat.

En ser l'únic projecte que complia amb els requisits per acollir la final, la proposta de Sevilla ha estat triada "automàticament", informa la Federació, com a seu que la RFET ha proposat a la Federació Internacional (ITF) per acollir la final de la Copa Davis, en detriment d'una altra com València, que semblava la favorita.

D'aquesta forma, la capital andalusa albergarà per segona ocasió la final de la competició per països després que també l'Estadi de la Cartoixa fos la seu en 2004, quan Espanya va conquistar la seva segona 'Ensaladera'.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1